EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi tarafından yenilenen kampanya ile emekli vatandaşlara 9.500 TL para fırsatı!

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİLER İÇİN YENİ MAÇ PROMOSYONU KAMPANYASI DUYURDU!

Emekliler arasında ekonomik sıkıntılar en yoğun yaşanan gruplar arasında yer alıyor. Maaşlarına bekledikleri oranda zam alamayan emekliler, maaş promosyonlarına yöneliyor. Emekliler, maaşlarını taşıdıkları bankadan en yüksek ödeme vaadi alan bankalara yöneliyor ve nakit ödeme yapılıyor. Bu şekilde emekliler, ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamış oluyorlar.

Yapı Kredi Bankası, emekli maaş promosyonu kampanyasını yeniledi!

Yapı Kredi Bankası, emekli maaş promosyonu kampanyasında bazı yeniliklere gittiğini duyurdu. Bu yenilikler sayesinde Yapı Kredi Bankası, daha fazla emekli müşteriye ulaşmayı hedefliyor. Bunun yanı sıra Yapı Kredi Bankası, emeklilere ek promosyon ödemeleri de yapıyor. Ancak, bu ödemeler belirli şartlara bağlı olarak gerçekleşiyor. Şartları sağlayan emekliler, ek promosyon ödemelerini almaya hak kazanıyorlar. Bu sayede toplam maaş promosyonu ödemesi 9.500 TL’ye kadar çıkıyor.

Yapı Kredi Bankası, emekli maaş promosyonlarını emeklinin maaş miktarına göre belirliyor. Örneğin, emeklinin aylık net geliri 3.499 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılırken, 3.500 TL ile 7.499 TL arasındaki emeklilere 5.250 TL, 7.500 TL ile 9.999 TL arasındaki emeklilere 6.750 TL ve 10.000 TL üzerindeki emeklilere ise 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

Emeklilere Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan ek promosyon ödemeleri için de belirli bir şartın yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu şarta göre, emekli müşteriler maaş promosyonu kampanyasından yararlandıktan sonra 60 gün içerisinde en az iki otomatik fatura ödeme talimatı vermelidirler. Bu şartı yerine getiren emekli müşteriler, 500 TL ek promosyon alma hakkına sahip oluyorlar.

Dudak uçuklatan tahmin! Kuyumcular açıkladı, gram altın bu fiyata yükselecek!

Bir diğer ek promosyon ise kredi kartı kullanımıyla birlikte veriliyor. Emekli müşteriler, Yapı Kredi Bankası’ndan alacakları kredi kartıyla 500 TL harcama yaptıklarında, ek olarak 1.000 TL daha promosyon ödemesi alıyorlar. Ayrıca, en az 25.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan emeklilere 500 TL daha ek promosyon veriliyor. Bu şekilde toplam ek promosyon ödülü emekliye 2.000 TL oluyor. Maaş promosyonu da eklenince, emekliye yapılan toplam ödeme 9.500 TL’ye ulaşıyor.

Yapı Kredi tarafından yenilenen kampanya ile emekli vatandaşlara 9.500 TL para fırsatı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.