EkonomiGenelTürkiye

HSBC’den Staj ve İş Fırsatı: 3 Branşta Alım

Stajyer ve Personel Alımı Hakkında İlan

HSCB’nin Stajyer ve Personel Alımı

HSCB, kendi bünyesinde 3 farklı branşta stajyer ve personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar hem tam zamanlı olarak ofislerde gerçekleştirilecek hem de uzaktan çalışma sistemiyle desteklenecektir. Uzaktan çalışma sisteminde istihdam edilecek şehirlerin henüz belirlenmediği bilgisine açıklama metni içerisinde yer verilmiştir. Ancak Muğla ve İstanbul illerinde istihdam sağlanacağı kesinleştirilmiştir. Kamupersonelialim.com yazarları olarak bu ilanın gerekli detaylarını sizlerle paylaşmak istedik.

Banka Memuru Branşları ve Alım Şartları

Şube Müşteri İlişkileri Uzmanı: Bu pozisyon için, Kıdemli Premier Portföy Yöneticisi ve/veya Premier Portföy Yöneticilerinin portföylerinde yer alan müşterilerin ve ilişkili müşterilerin varlıklarının yönetiminden sorumlu personel alınacaktır. Lisans mezunu olmanız durumunda tercih edilen bölümler İşletme, İktisat, Matematik ve Mühendislik’tir. Ayrıca BES / SEGEM sertifikasına sahip olmanız ve aktif olarak bilgisayar ve MS Office programlarını kullanabilmeniz aranmaktadır. İşbirliği yapabilme ve takım çalışmasına uyumlu çalışabilme becerilerinizi sergilemeniz beklenmektedir.

Stajyer Personel Alımı: Bu pozisyonda, 4 yıllık İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik Fakültesi veya Matematik ve İstatistik Bölümleri öğrencileri veya yüksek lisans öğrencileri aranmaktadır. Ekonomi ve finans sektörüne ilgi duymanız, tercihen İngilizce dilinde sözlü ve yazılı iletişim becerilerinizin olması gerekmektedir. Haftada en az 3 gün çalışma yapabilme kabiliyetinizi gösterebilmeniz beklenmektedir.

İletişim Merkezi Uzmanı: Bu pozisyon için, en az önlisans mezunu olmanız ve esnek vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilmeniz yeterlidir. Müşterilerin ve hizmet beklentilerinin gerekliliklerine uygun olarak çalışma yapabilme yeteneğine sahip adaylar aranmaktadır. (Uzaktan çalışma sistemine uygundur)

Banka Personeli Alımı İçin Başvuru Süreci

Belirtilen banka tarafından yayımlanan ilana başvurular başlamıştır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, ilan şartlarını sağladığı takdirde başvuru sürecine dahil olabilirler. Başvurularınızı online olarak https://www.hsbc.com.tr/hsbc-hakkinda/insan-kaynaklari/hsbc-de-kariyer adresinden yapabilirsiniz. Şahsen veya posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecektir.

HSBC'den Staj ve İş Fırsatı: 3 Branşta Alım

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.