EkonomiGenelTürkiye

Renault’un en ucuzu! Zam yok, eski fiyatla satışta!

RENAULT TALIANT: Renault’un En Ucuz Arabası

Renault firması, araç satışlarını artırmayı hedefleyerek Ağustos ayına özel bir satış politikası uygulamaya başladı. Diğer birçok araç markasının zam yaptığı dönemde, Renault firması bazı modellerinde zam yapmama kararı aldı. Bu kararın sonucunda, Renault’un en ucuz arabası olan Renault Taliant’ın satın alınması daha da cazip hale geldi.

ZAMSIZ SATIŞLAR DEVAM EDİYOR!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına ayda en az bir defa zam yapılıyor. Bu zam, her ayın başında otomobil firmaları tarafından fiyat listelerine yansıtılıyor. Bu durumda, aydan aya fiyatları yükselen bir piyasa ortaya çıkıyor. Döviz kurlarının yükseldiği ve enflasyonun arttığı bir dönemde, her ay yapılan zamlar normalleşmiş durumda. Ancak son iki aydır, sıfır kilometre otomobillere ayda üç defa zam uygulanması gündeme geldi.

Renault firması, bu duruma karşı koymak için Ağustos ayında bazı modellerine zam yapmadı. Bu modellerden biri de Renault Taliant oldu. Zaten en ucuz otomobil olan Renault Taliant, zam yapılmamasıyla Renault Clio ile fiyat farkını daha da açtı.

RENALUT TALIANT FİYATLARI

Renault Taliant, üç farklı donanım seçeneğiyle satışa sunuluyor. Joy 1.0 Sce 65 bg donanımlı Renault Taliant, 813.000 TL’den satılıyor. Bir üst donanım olan Joy 1.0 Turbo X-Tronic 90 bg donanımlı Renault Taliant ise 913.000 TL’ye alıcı buluyor.

En üst donanım seçeneği olan Touch 1.0 Turbo X-Tronic 90 bg için ise 961.000 TL satış fiyatı belirlenmiş durumda. Ayrıca firma, bu araçları satın alacak müşterilere çeşitli ek kolaylıklar da sunabilmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.