EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan güncellenen ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranlarıyla önemli kredi fırsatları!

**Ziraat Bankası’ndan yeni bir kredi hamlesi! İhtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları güncellendi**

Kamu bankası olan Ziraat Bankası, Türkiye’nin en büyük bankası olma özelliğinin yanı sıra aktif büyüklüğü sayesinde vatandaşlara cazip oranlarla kredi desteği sağlamaktaydı. Ancak, ekonomi yönetimi değişikliği ve Merkez Bankası tarafından yapılan faiz artırımı sonrasında, kamu bankaları ucuz kredi musluğunu kapatırken kredi oranlarını da arttırmak zorunda kaldı. Bu da ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi paketlerinde faiz oranlarının değişmesine neden oldu.

**Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Güncellendi!**

Maalesef, ihtiyaç kredisi paketinde yer alan faiz oranları artışını sürdürürken, Ziraat Bankası da ihtiyaç kredisi faiz oranını yükseltti. Ziraat Bankası’nın güncel ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 3,44 seviyesine yükselerek rekor kırdı.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranını yüzde 3,44 olarak duyurdu. Bu oran üzerinden 36 ay vadeli 10.000 TL’lik ihtiyaç kredisi paketinde aylık taksit tutarı 563,95 TL olarak gerçekleşti.

**Ziraat Bankası Güncel Taşıt Kredisi Faiz Oranı Kaç Oldu?**

Ziraat Bankası’nın araç kredisi faiz oranı yüzde 3,09 seviyesine ulaşmış olup, bu oranla kredi çekmek isteyen kişilerin ödeyecekleri borç miktarı da artmıştır. Ziraat Bankası’nın 48 ay vadeli araç kredisi paketine ait aylık taksit tutarı ise 18.925 TL olarak hesaplanmıştır.

**Ziraat Bankası Konut Kredisi Paketinde Aylık Taksit Tutarı Ne Kadar Oldu?**

Konut kredisi paketinde de faiz oranı yükseltilmiştir. Ziraat Bankası’nın güncel ev kredisi faiz oranı yüzde 3,09 olarak belirlenmiştir. Bu oran ile 120 ay vadeli 1 milyon TL’lik kredi paketine ait aylık taksit tutarı ise 31.722 TL olarak hesaplanmıştır.

Yükselen faiz oranları, kredi çekmek isteyen kişilerin büyük bir hayal kırıklığına uğramasına neden olurken, ödemelerde de artış yaşanmaktadır.

[Halkbank kredi bombasını patlattı! 6 ay ertelemeli SIFIR FAİZLİ 500.000 TL destek kredisi başvuru ekranı açıldı](source-link)

[A101 indirimin dibine vurdu! 149.90 TL yerine 59.50 TL’den satış başladı stoklarla sınırlı aman kaçırmayın](source-link)

[Akaryakıta seçim önü zam değil indirim hamlesi! ÖTV zammı iptal benzin 32.53 motorin 33.70 LPG otogaz 11.63 TL kulisi](source-link)

Ziraat Bankası'ndan güncellenen ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranlarıyla önemli kredi fırsatları!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.