EkonomiGenelTürkiye

Türk Telekom 41 Şehirde Personel ve İşçi Alımı Gerçekleştiriyor.

Türk Telekom İş İlanları: Fırsatları Kaçırmayın!

Türk Telekom, işgücüne katkıda bulunmak amacıyla farklı pozisyonlarda personel ve işçi alımları yapacağını duyurdu. Lise mezunu adayların yanı sıra ön lisans ve lisans mezunlarına da uygun kadrolar sunan kurum, KPSS şartı olmaksızın bu alımları gerçekleştireceğini belirtti.

Personel Alımı Şehir Listesi

Türk Telekom, Adana, Amasya, Ankara, Bingöl, Bolu, Çankırı, Çorum, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Mersin, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon, Tunceli, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Iğdır, Karabük, Kilis, Osmaniye ve Düzce illerindeki şubelerinde alımlar yapacak.

İşçi Alımı Başvuru Koşulları

Mağaza Müdürü Alımı: Türk Telekom, lise mezunu adayları arasından seçilecek mağaza müdürü alımında, güçlü ikna kabiliyeti ve teknoloji alanındaki kariyer hedeflerine sahip olma şartını aramaktadır. Adayların ilgili alanda en az 2 yıl iş deneyimi, planlama yeteneği, takip, organizasyon ve yönetim becerileri gerekmektedir. Ticari bakış açısı, enerjik, özgüvenli ve iletişim becerilerine sahip olma şartları aranmaktadır.

Mağaza Satış Uzmanı Alımı: İletişim becerisi yüksek, lise mezunu adaylar arasından seçilecek mağaza satış uzmanı alımında tercihen önlisans mezunu olma şartı bulunmaktadır. Mağazacılık sektöründe en az bir yıl deneyime sahip olan ve teknoloji alanında kariyer yapmayı hedefleyen adaylar öncelikli olarak değerlendirilecektir. Ayrıca iyi müşteri ilişkileri kurabilme yeteneği ve takım çalışmasına yatkınlık aranmaktadır. İletişim ve sunum becerileri de önemli kriterlerdir.

Kamu Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Güncel Türk Telekom kariyer iş ilanlarına ulaşmak için Google’da “Türk Telekom kariyer iş ilanları” şeklinde arama yapabilirsiniz. İlgili ilanlara ulaşarak online başvurularınızı yapabileceğiniz başvuru sayfasına erişebilirsiniz. Fırsatları kaçırmayın!

Türk Telekom 41 Şehirde Personel ve İşçi Alımı Gerçekleştiriyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.