EkonomiGenelTürkiye

PTT’den emekliye faizsiz kredi fırsatı başvurusu

PTT Emeklilere Faizsiz İhtiyaç Kredisi Fırsatı Sunuyor!

PTT faizsiz emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir?

PTT tarafından duyurulan faizsiz ihtiyaç kredisi paketi hakkında merak edilen detaylar açıklandı. Resmi PTT internet sitesi üzerinden yayınlanan açıklamada, “PTT’den maaşını alan ve daha önce Aktif Bank’tan kredi kullanmamış olan emeklilere özel olarak acil ihtiyaçlarınız için Spot Kredi fırsatı sunmaktayız. 500 TL ve 1.000 TL olmak üzere iki seçenek arasından %0 faiz oranı, dosya masrafı ve sigorta bedeli olmadan 1 ay vadeli olarak kredinizi kullanmak için başvuru yapabilirsiniz” denilerek faizsiz kredi desteği verileceği ifade edildi.

PTT Emekli İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Kaçtır?

Daha yüksek miktarlarda kredi ihtiyacı olan emeklilere yönelik yapılan açıklamada ise nakit ihtiyacı olan emeklilere 70.000 TL’ye kadar kredi desteği sağlanacağı belirtildi. PTT ihtiyaç kredisi faiz oranı ise %3,19 ile %5,09 arasında değişmektedir. Kampanya kapsamında sunulan kredinin alt limiti 1.250 TL, üst limit ise 70.000 TL olarak belirlenmiştir. Krediden faydalanmak isteyenlerin en düşük taksit tutarı 66,99 TL ve en yüksek aylık taksit tutarı ise 7.453 TL olarak hesaplanmıştır.

Kredi başvuruları, maaşın alındığı PTT şubesi üzerinden emekliler tarafından bizzat yapılacaktır. Kredi onayı alan emeklilere aynı gün içerisinde talep ettikleri kredi ödemesi nakit olarak gerçekleştirilecektir. Bu fırsattan yararlanmak için en yakın PTT şubesine başvurabilirsiniz.

PTT'den emekliye faizsiz kredi fırsatı başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.