EkonomiGenelTürkiye

Mezunu İş Fırsatı

Sağlık Bakanlığı İş İlanları: Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Şoför ve Teknisyen Alımı

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 2 şoför ve 1 teknisyen alımı yapacağını açıkladı. Merkez teşkilatına yapılacak olan alım ilanı için müracaat edecek olan adayların en az lise mezunu olması gerekmektedir.

2022 yılında yapılan KPSS B grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle önlisans mezunlarının P – 93, lise mezunlarının ise P – 94 puan türünde en az 60 taban puan almış olmaları istenmektedir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın gerekli olan detayları haberimizde verilmiştir. Başvurular 81 ilden kabul edilecektir.

Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Koşulları

Şoför Alımı:

Söz konusu kadroya müracaat etmek isteyen adayların şoför olarak en az bir yıl mesleki deneyime sahip olması istenmektedir. Önlisans mezunlarından yapılacak olan alım ilanı için bölüm şartı aranmamaktadır. Adayların geçerlilik süresi dolmamış D veya DE sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir. İşe alınacak personeller İstanbul Denetim Hizmetleri Ofisinde istihdam edilecektir.

Teknisyen Alımı:

Başvurular lise veya dengi okullardan inşaat teknolojisi alanında mezun olan adaylar arasında kabul edilecektir. İnşaat boyacısı veya boyacı olarak en az bir yıl mesleki deneyime sahip olmanız gerekmektedir. İlanın yayım tarihi itibariyle her iki kadro için de 35 yaşından gün almamış adaylar başvuruda bulunabilir.

Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Sağlık Bakanlığı iş ilanları kategorisinde güncel olarak yayımlanan ilan için başvurular 30 Ekim 2023 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanmıştır. Son müracaat tarihi ise 13 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. Yukarıdaki belirtilen şartları karşılayan adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Sağlık Bakanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı adresinden online olarak yapmalıdır.

Mezunu İş Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.