EkonomiGenelTürkiye

ASHB 2.079 Memur Alımı: Başvurular Başladı!

Bakanlık İlanları Başvuruları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 2.079 memur alımı yapacaktır. Bu alımlar, 2828 Sayılı Kanun kapsamında gerçekleşecektir ve 3 farklı kadroda atama işlemleri yapılacaktır. Müracaat kılavuzunda belirtilen koşulları sağlayan adaylardan, 81 şehirde bulunan kişilerin başvuruları kabul edilecektir. Kamupersonelialim.com ekibi olarak gerekli şartları size sunmaktayız.

Memur Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

– Alımlar, 18 yaşını tamamlamış ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan kişilerden yapılacaktır.

– Arşiv veya güvenlik soruşturması sonucunda pozitif çıkan kişilerden alım yapılacaktır ve aynı zamanda kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmanız gerekmektedir.

– İlkokul, ortaokul, ilköğretim, önlisans, lisans ve lise mezunu olan adaylar başvurabilir. Başvurular, Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında yapılacaktır.

– Aşağıda verdiğimiz kılavuzdaki tablolara göre adaylar, 1, 2, 3 ve 4 nitelik kodlarına sahip kontenjanlara ve kurum listelerine ulaşabilecek ve başvurularını yapabileceklerdir.

– Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın kuruluş bakımı veya koruyucu Aile ve Sosyal Hizmetler modellerinden birinden en az 2 yıl süreyle yararlanmış olmanız gerekmektedir.

Kamu Memur Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır?

Bakanlık, yayımladığı başvuru ilanıyla başvuruların 23 Ağustos 2023 tarihinden itibaren kabul edildiğini duyurmuştur. Başvurular, 13 Eylül 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurularınızı sadece elektronik platform aracılığıyla e-devlet üzerinden yapabilirsiniz.

Başvuru linki: https://www.turkiye.gov.tr/

Detaylı başvuru kılavuzu için buraya tıklayınız.

ASHB 2.079 Memur Alımı: Başvurular Başladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.