EkonomiGenelTürkiye

Kredi Fazileri DÜŞTÜ: TC Kimlik Numarası İle Başvuranlara 350.000 TL Nakit Paranızı ÇEKİN

ING Bankası: Nakit İhtiyacı Olanlara 350.000 TL Kredi

ING Bankası’ndan 350.000 TL Anında Kredi

ING Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmak amacıyla önemli bir kampanya duyurusunda bulundu. Günümüzde nakit masraflarının arttığı bir dönemde yüksek faiz oranları nedeniyle insanlar, ING Bankası tarafından yapılan sürpriz kampanyayı merakla bekliyor. İhtiyaçları olsa bile vatandaşlar, bankalardan kredi çekmeyi tercih etmiyor çünkü bankaların kredi faizleri oldukça yüksek. Bu nedenle ING Bankası, düşük faiz oranlarıyla vatandaşlara büyük bir kampanya sunuyor. Nakit ihtiyacı olanların faydalanabileceği bu özel fırsatı duyurdu. Peki, ING Bankası’nın düşük faizli kredi koşulları nelerdir?

ING Bankası, 31 Ekim’e Kadar Devam Edecek Kampanya

ING Bankası, yapılan bir araştırmaya göre vatandaşlara müjde niteliğinde bir kampanya duyurdu. Türkiye’de bu yıl kredi kartı kullanımında rekor düzeyde bir artış yaşandı. Vatandaşlar hem kredi kartı borcu batırdılar, hem de ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldiler. Bankalardan yüksek faiz nedeniyle kredi çekmek de mümkün olmadı. Vatandaşlar çözüm için birçok yol denese de sonuç alamadılar. ING Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile bir araya gelerek kredi faizleri hakkında görüşmeler yaptı. İlk adım sonuç verdi ve banka, vatandaşlara özel faiz oranıyla kredi kampanyasını duyurdu.

31 Ekim Tarihine Kadar Sürecek Kampanya

ING Bankası, 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu. Bu kampanyaya ilginin yoğun olması beklenmektedir. 350.000 TL ihtiyaç kredisi alabilmek için ING Bankası müşterisi olmanız gerekmektedir. Bu nedenle en yakın ING şubesine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. ING, müşterilerine özel ve mobil uygulamalar üzerinden kredi sağlamaktadır. ING web sitesi üzerinden başvuru yaparak ING Bankası’nın düşük faizli kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz. Bu kampanya için son başvuru tarihi ise 31 Ekim olarak belirlenmiştir.

Kredi Fazileri DÜŞTÜ: TC Kimlik Numarası İle Başvuranlara 350.000 TL Nakit Paranızı ÇEKİN

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.