EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan sıfır faizli 500.000 TL destek kredisi başvuruları başladı!

Halkbank’tan Kadınlara Sıfır Faizli Kredi Müjdesi!

Bankaların kredi kampanyaları, nakit para arıyorum diyen kişiler tarafından yakından takip edilirken özel bankaların faiz oranları rekor kırmıştı.

Halkbank Destek Kredisi Başvuru Ekranı Açıldı

Kamu bankaları, ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik çok sayıda destek kredisi paketini açıklarken, bu paketlerden yararlanmak istiyorum diyen kişiler için başvuru şartları da belli oldu. Halkbank tarafından açıklanan faizsiz destek kredisi yoğun ilgi görürken, kredi başvuru ekranı da açıldı.

Halkbank’tan Kadınlara Sıfır Faizli Kredi Müjdesi

Halkbank, sıfır faizli kredi paketlerine bir yenisini daha ekledi. Halkbank tarafından yapılan açıklamada Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi başvuru ekranının açıldığı ilan edildi. Kredinin özellikleri ise şu şekilde sıralandı:

  • KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan 35 yaşını doldurmamış girişimciler için azami kredi limiti 300 bin TL’dir.
  • En az 1 yıllık ustalık belgesine sahip ve ilgili meslek kolunda son 1 yıl içinde işletme kuran girişimciler için azami kredi limiti 500 bin TL’dir.
  • Kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren ve Esnaf Vergi Muafiyet Belgesi sahibi girişimcilere azami kredi limiti 500 bin TL’dir.

Halkbank Kadın Girişimci Kredisi Başvuru Şartları

“3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu” kapsamında, kredi başvuru tarihi itibarıyla en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olanlar.

Ustalık belgesiyle ilgili meslek kolunda, son 1 yıl içinde kendi adına işletme kurduğunu belgeleyen girişimci esnaf ve sanatkârlar.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni bitirenler.

KOSGEB tarafından onaylanan projelerini bankamıza sunan, kredi başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını tamamlamamış olan genç girişimci esnaf ve sanatkârlar.

Düzenlenen kredi paketinde üst limit 500 bin TL, kredi vadesi 36 ay ve ödemesiz dönem ise 6 ay olarak ilan edildi. Halkbank faizsiz kredi başvurusu ise şubelerden yapılacak.

Halkbank'tan sıfır faizli 500.000 TL destek kredisi başvuruları başladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.