EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere müjde: Maaşları 7.500 TL – 20 bin TL arasında!

Emekliler için Refah Payı Ödemesi Üzerinde Çalışmalar Devam Ediyor

Emekli maaşlarına yapılacak zam milyonlarca emeklinin dilinde! Özellikle refah payı için çalışmaları heyecanla bekleyen emekliler için ilk adımın bu ay atılması bekleniyor. Merakla beklenen konunun detayları haberimizde!

Emekli Maaşlarına Yapılan Zam Her Geçen Gün Daha Da Tartışılıyor

Emekli maaşlarının gündemde olduğu bu günlerde beklenen an resmen geldi. Temmuz ayı ile birlikte emekli maaşlarına yüzde 25 oranında zam yapılmıştı. Emekli maaşlarına tepki her geçen gün artıyor ve Meclis’in açılması ile birlikte ilk adım atılması bekleniyor.

Emeklilere Refah Payı Ödemesi İçin Hazırlıklar Başladı

Yasama yılı ekim ayı ile birlikte başlıyor. Meclis’te yıl sonuna doğru ekonomiyle ilgili düzenlemeler yapılması bekleniyor. Özellikle emekliler seslerini yükseltmeye devam ederken, Meclis’te yakın zamanda çalışmaların tamamlanması tahmin ediliyor.

Çalışmalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Tarafından Yürütülüyor

Emekliler için çalışmalar, hem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı hem de Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından birlikte yürütülüyor. Taban maaşına yapılacak zamla birlikte emeklilerin yeni yılda nefes alması bekleniyor.

Kademeli Zam Sistemi Gündeme Geldi

Meclis, 1 Ekim tarihinde açıldı ve SSK ve Bağ-Kur emeklileri için maaşlara zam beklentisi artmaya devam ediyor. Adaletin sağlanması adına emekliler arasında kademeli zam sistemine yönelik çalışmaların yapılacağı tahmin ediliyor.

Yüksek Maaşlara Sahip Emekliler İçin Farklı Düzenlemeler Yapılacak

Bu çalışma ile birlikte daha düşük maaş alan emekliye daha yüksek zam yapılması, daha yüksek maaşı olan emekliye ise daha düşük zam yapılması konuşuluyor. Emeklilere, maaşlarına göre 7 bin 500 TL, 10 bin TL, 15 bin TL ve 20 bin TL üzerindeki maaşlar için kademeli düzenlemeler yapılacak.

Emeklilere müjde: Maaşları 7.500 TL - 20 bin TL arasında!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.