EkonomiGenelTürkiye

Temizlik İşleri Müdürlüğü, İŞKUR ile Operatör Alacak! KPSS Şartı Yok!

SEO Uyumlu Başlık: Kamu İş İlanları: Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Operatör Alımı

Kamu İş İlanları: Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Operatör Alımı

Kamu İş İlanları Nedir?

Bodrum Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü, kendi bünyesinde çalıştırmak üzere bir operatör alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar için minimum ilkokul mezunu, maksimum ise lise veya dengi okul mezunu adaylar başvurabilecek. Alım ilanı yayınlanan tarihte 18 yaşını doldurmuş, 46 yaşından gün almamış olma şartı aranmaktadır. Kamupersonelialim.com ekibi olarak, gerekli şartları sizler için sunuyoruz.

Kamu İşçi Alımı İçin Şartlar Nelerdir?

Güncel başvuru kılavuzuna göre, Trafik Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından onaylı G sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız gerekmektedir.

Greyder operatörü olarak çalışmanızı engelleyebilecek bir sağlık sorununuz olmamalı ve işinizin aksamaması önemlidir.

Alımlarda, kamu haklarından mahrum bırakılmamış ve medeni haklarını kullanabilme ehliyetine sahip olan adaylara öncelik verilecektir. Ayrıca, erkek adaylar askerlik görevini tamamlamış olmalıdır.

Alımlar, emekli olmayan veya emekliliğe hak kazanmamış olan ve Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanamayan kişiler arasından yapılacaktır.

Başvuru sahipleri, kurum tarafından yapılacak olan arşiv soruşturması ve güvenlik araştırması sonucunda pozitif değerlendirme almalıdır.

Başvuran adayların, alanlarında en az 3 yıl deneyime sahip olmaları beklenmektedir.

Alımlar Nasıl Yapılacak?

19 Eylül 2023 tarihinde Bodrum Belediyesi Merkez Hizmet binasında noter huzurunda kura çekimi yapılacak ve işe alınacak personel belirlenecektir. Ancak, açık işçi sayısı 4 katından az ise noter huzurunda kura çekimi yapılmayacak, başvuran adaylar sözlü sınava tabi tutulacak ve sözlü sınavda başarı gösteren adaylar işe alınacaktır.

İşçi Alımı İçin Müracaat ve Son Başvuru Tarihi

Bu ilana başvurular, Muğla iş ilanları kategorisinde 4 Eylül 2023 ile 8 Eylül 2023 tarihleri arasında İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Sadece Bodrum ilçesinde ikamet eden eski hükümlü veya terörle mücadelede yararlanan adaylar başvuruda bulunabilir. İŞKUR iş ilan numarası: 00007762526

Temizlik İşleri Müdürlüğü, İŞKUR ile Operatör Alacak! KPSS Şartı Yok!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.