EkonomiGenelTürkiye

Güncel dolar kuru ve doların seyri hakkında bilgi alın.

11 Ağustos 2023 Cuma Güncel Dolar, Euro ve Sterlin Fiyatı

Dolar Kuru Bayramdan Sonra Stabil Kalıyor

11 Ağustos 2023 Cuma günü dolar, euro ve sterlinin güncel fiyatları merak ediliyor. Dolar kuru, Kurban Bayramı’ndan sonra da istikrarını koruyarak yüksek seviyelerde seyretmeye devam ediyor. Peki, dolar/TL 27 TL üzerinde kalacak mı? İşte detaylar.

Doların Türk lirası paritesi ne durumda? 1 dolar kaç Türk lirası ediyor? Bir sterlin kaç Türk lirası? Dolar, euro ve sterlinin gelecekteki yönelimleri nasıl olacak? 1 avro kaç Türk lirası? 11 Ağustos 2023 Cuma günü güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları nedir?

Dolar, 27 ay sonra gelen faiz artışının ardından yükselmeye devam ediyor ve sürekli rekorlar kırıyordu. Ancak Kurban Bayramı döneminde sakinleşen dolar, 26 liranın altına kadar gerilemişti. Bu düşüşten sonra ise bir süre 26 seviyelerinde hareket etti. Peki, yeni güne nasıl başladı? Dolar, yeni haftaya yükselişle başladı ve bir faiz artışı beklentisiyle tekrar yükselmeye geçerek 27 liranın üzerine çıktı.

Dolar 27 Lirayı Geçti

11 Ağustos 2023 Cuma sabahı dolar kuru kaç TL? Bugünkü dolar fiyatı ne kadar? Doların yanı sıra sterlin ve euro da hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki, güncel dolar, euro ve sterlin kurları ne durumda?

Dolar: 27,01 (Satış)-27,04 (Alış)

Euro: 29,69 (Satış)-29,73 (Alış)

Sterlin: 34,26 (Satış)-34,33 (Alış)

Güncel dolar kuru ve doların seyri hakkında bilgi alın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.