EkonomiGenelTürkiye

Müjde: TC Kimlik Son Rakamı 0,2,4,6,8 Olan Vatandaşlara 7.400 TL Ödeme!

**Deniz Bank ihtiyaç kredisi ile hızlı ve kolay başvuru yapın**

TC Kimlik Numarası İle Başvuru Yapılıyor!

Cep telefonunuzdan veya internet bankacılığı üzerinden Deniz Bank’ın sunduğu ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz. Sadece TC kimlik numaranızı kullanarak 7400 TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvurunuzu yapmak için SMS gönderme veya internet bankacılığı kullanma seçeneklerine sahipsiniz ve bu şekilde 7400 TL kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Başvuru Nasıl Yapılır?

DenizBank’ın sunduğu ihtiyaç kredisine başvurmak çok basittir. Cep telefonunuzdan 3280 numarasına “kredim” yazarak başvurunuzu yapabilirsiniz. İlk olarak TC kimlik numaranızı, daha sonra doğum tarihinizi yazarak SMS göndermeniz yeterlidir.

DenizBank ihtiyaç kredisi, müşterilere büyük bir kolaylık sağlamak için avantajlı geri ödeme seçenekleri sunmaktadır. Vade süresi 3-36 ay arasında olan bu kredi ile kendinize uygun bir ödeme planı seçebilir ve ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Krediniz onaylandığı takdirde, kredi tutarınızı aynı gün içerisinde hesabınızda bulabilirsiniz. Bu krediden yararlanmak için tek bir şarta uygun olmanız yeterlidir: Kredi puanınızın 1500 ve üzerinde olması.

DenizBank’ın sunduğu bu avantajlı kredi sayesinde, acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, paranızı aynı gün içerisinde hesabınıza aktarabilir ve hemen ihtiyaçlarınızı gidermeniz mümkün olur. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvurun ve avantajlarından yararlanın.

Müjde: TC Kimlik Son Rakamı 0,2,4,6,8 Olan Vatandaşlara 7.400 TL Ödeme!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.