EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere özel 10.000 TL para, aylık 595 TL taksit ile Garanti BBVA’dan!

GARANTİ BBVA EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA İLE İHTİYAÇ KREDİLERİNDE AVANTAJ SUNUYOR!

Emeklilere yönelik tartışmalar Türkiye’de devam ederken, bankaların özel kampanyaları sayesinde yaşanan geçim sıkıntısı bir miktar hafifleyebiliyor. Bankalar için emekli müşteriler oldukça büyük önem kazanmış durumda. Bu önemi dolayısıyla, bankalar emekliler için rekabet yapmaya devam ediyorlar. Garanti BBVA da emeklilere yönelik maaş promosyonu kampanyası açıkladı. Özellikle bu kampanya içerisinde yer alan ihtiyaç kredisi paketi maaş promosyonundan daha fazla dikkat çekiyor.

GARANTİ BBVA EMEKLİ KAMPANYASI

Garanti BBVA tarafından emeklilere yönelik uygulamaya konulan kampanya kapsamında emekliler, maaş tutarlarına göre çeşitli promosyon ödemeleri alabiliyorlar. Ekim ayı tarifesine göre, emekliler Garanti BBVA’dan en fazla 7.500 TL maaş promosyonu ödemesi alıyorlar. Buna ek olarak, 1.000 TL ek promosyon da veriliyor. Bir emeklinin Garanti BBVA’dan alabileceği toplam promosyon ödemesi ise 8.500 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu tutar, maaşı 10.000 TL ve üzeri olan emekli müşteriler için geçerli. Daha düşük maaş alan emekli müşteriler ise daha az tutarlarda ödeme alabiliyorlar.

EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Garanti BBVA tarafından verilen bilgilere göre, bankanın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emeklilere sağlanan bir diğer imkan ise ihtiyaç kredisi oluyor. Emekli maaş müşterileri, Garanti BBVA’dan kendilerine özel bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.

Bankacılık piyasasında ihtiyaç kredisi maliyetleri oldukça yükseldi. Kamu bankaları bile aylık yüzde 3,75 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi vermeye başladılar. Garanti BBVA’nın normal ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilere uyguladığı aylık faiz oranı ise yüzde 5’e yaklaştı. Ancak emekliler, çok daha düşük maliyetlerle ihtiyaç kredisi çekme imkanına sahipler. Bu da emekli müşteriler için bir avantaj sağlıyor.

Garanti BBVA, emekliler için özel faizli ihtiyaç kredisi kapsamında maliyet tablosu yayınladı. Emekli müşteriler, 12 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi çektiklerinde aylık yüzde 3,63 faiz oranıyla karşılaşıyorlar. Bu kredinin aylık taksiti 1.110 TL olarak hesaplanırken, toplam kredi maliyeti 13.382 TL oluyor.

Emekli müşteriler, 36 ay vadeli olarak 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanırlarsa, uygulanan faiz oranı aylık yüzde 3,76’ya yükseliyor. Bu durumda kredi taksiti 595 TL, toplam kredi maliyeti ise 21.501 TL olarak hesaplanıyor.

Emeklilere özel 10.000 TL para, aylık 595 TL taksit ile Garanti BBVA'dan!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.