EkonomiGenelTürkiye

KPSS’siz Temizlik Personeli Alımları Kamuda!

İş İlanlarında İşçi Alımı için Başvuru Süreci ve Koşulları

İşçi Alımı İş İlanları

Evrensekiz Belediyesi tarafından bir güncel ilan yayımlandı. Belediye Başkanlığı, toplamda 8 kişi temizlik personeli alımı yapacağını duyurdu. İlgili alanda adaylar, sınavsız ve tam zamanlı olarak görevlendirilecektir. İlan metninde, en az ilkokul mezunlarının başvurularının kabul edileceği belirtilmektedir. Kamupersonelialim.com yazar ekibimiz olarak, ilana ilişkin detayları sunuyoruz.

Temizlik Görevlisi Başvurusu için Gerekli Belgeler

Göreve alınmak isteyen adayların başvurularında, askerlik durum belgesi, vukuatlı nüfus kayıt örneği, diploma veya mezuniyet belgesi, 4 adet resim, sabıka kaydı belgesi, yerleşim yeri belgesi, SGK hizmet döküm belgesi ve nüfus cüzdan fotokopisi istenecektir.

Çalışma Şekli

İşe alınacak personeller, daimi kadroda istihdam edilecektir. Haftalık çalışma süresi 45 saat olarak belirlenmiştir. Tam zamanlı istihdam sağlanacak olup, adaylara ne kadar maaş ödemesi yapılacağına dair resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

Temizlik Personeli Alımı Başvuru Koşulları

İlgili alanda göreve başlayacak adayların, en az ilkokul diplomasına sahip olmaları ve herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlılık veya emeklilik aylığı almayı hak kazanmamış olmaları gerekmektedir.

Temizlik İşçisi Alımı Başvuru Şekli ve Süreci

Evrensekiz Belediyesi tarafından Kırklareli iş ilanları kategorisinde yayımlanan personel alımı başvuruları, 10 Ekim 2023 tarihinde başlayacak ve 11 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir. Adaylar, başvurularını Kırcaali Mah. Cumhuriyet Cad. No:64, Evrensekiz- Lüleburgaz adresine yapacaklardır.

Mülakat Detayı

İş başvurusu olumlu sonuçlanan adaylara, Evrensekiz Belediyesi hizmet binasında, 17 Ekim 2023 tarihinde saat 10:00 ile 12:00 arasında mülakat yapılacaktır.

İlgili başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

KPSS'siz Temizlik Personeli Alımları Kamuda!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.