EkonomiGenelTürkiye

8.000 TL Emeklilik Ödemesi İçin İbretlik Tarihler

**Emeklilere Ek Ödeme Müjdesi: Detaylar ve Hangi Bankalardan Alınacak?**

**Emekliye 8000 TL Promosyon Açıklandı**

Emeklilere son dakika açıklaması olarak duyuruldu. Kamu bankaları ve özel bankalar harekete geçti. Emekli promosyon miktarları güncellendi. Ekim ayında hükümetten de emekliye önemli müjdeler sıralandı. 5.000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi yapılacağı duyuruldu. Çalışmayan emeklilere sağlanacak olan bu ikramiye ödemesi Kasım ayının ilk haftası itibariyle emeklinin hesabına yatırılacak. Erdoğan’ın açıklamış olduğu bu müjde emeklileri sevindirdi. Onun ardından emekliye 8 bin TL ödeme müjdesi de açıklandı. 14-22 Ekim tarihleri arasında IBAN numarasına 8000 TL’lik ek ödeme yapılmasına karar verildi. 17 milyon emekli başvuru yapmak kaydıyla bu ödemeden faydalanacak. Peki güncel emekli promosyon miktarları nedir?

Emekli vatandaşlara Denizbank, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası, Garanti Bankası ve QNB Finansbank tarafından 8000 TL promosyon müjdesi duyuruldu. Son dönemlerde yüksek promosyon miktarlarıyla rekabeti kızıştıran bankalar emekli müşteri sayılarını arttırmaya çalışıyorlar. 4A, 4B ve 4C emeklisi aynı zamanda EYT’li emekli ile toplamda 17 milyon emekliye 3 yıllık sözleşme karşılığında 8.000 TL en az promosyon ödemesi verilecek.

**14 İle 22 Ekim Tarihleri Arasında Ödemeler Yatacak**

Emekli vatandaşlara 14 Ekim ile 22 Ekim tarihleri arasında yatacak olan ödemelerin detayları araştırılıyor. 31 Ekim tarihe kadar başvurular açık ancak baş emekli promosyonu almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Belirlenen yüksek miktarlarda promosyon ödemeleri EYT’li veya normal emekliler fark etmeksizin sağlanacak. Ekim ayı sonuna kadar ödemenizi alabilirsiniz. 3 yıl bankada kalma sözüne verilen bu promosyon ödemeleri emeklinin geçim derdine derman olacak.

8.000 TL Emeklilik Ödemesi İçin İbretlik Tarihler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.