EkonomiGenelTürkiye

T.C Kimlik Numarası Son Hanesi 0-9 Olanlara 66.000 TL Ödeme Müjdesi

**Akbank’tan İhtiyaç Kredisi ile Uygun Faiz Oranlarıyla Hızlıca Nakit Alınabilir!**

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuruda, nakit kredi talebinde bulunan herkesin uygun faiz oranlarıyla bu kredi fırsatından yararlanabileceğini bildirdi. Akbank’ın sunmuş olduğu ihtiyaç kredisiyle ilgilenenler, başvuru şartlarını sağladıklarında aynı gün içerisinde ödemelerini alabiliyorlar.

**Akbank İhtiyaç Kredisi Hızlı ve Masrafsız Başvuru İmkanı Sunuyor!**

Akbank ihtiyaç kredisine başvurmak isteyenler, uygun şartları karşıladıklarında banka şubelerine gitmek zorunda kalmadan hızlı bir şekilde kredilerini alabiliyorlar. Akbank direkt mobil uygulaması üzerinden yapılan kredi başvuruları, müşterilere masrafsız ve gelir belgesiz olarak sunuluyor.

**SMS İle Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Yapabilirsiniz!**

Kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler, ayrıca Akbank’ın SMS kredi hizmetini kullanarak da başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Cep telefonlarından SMS göndererek kredi başvurusunda bulunmak isteyenler, “Kredi TC kimlik numarası” yazarak bu mesajı 4425 numarasına göndererek başvuru sürecini kolayca tamamlayabilirler.

**Kredi Onayı İçin Sadece 18 Yaşından Büyük ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmanız Yeterli!**

Akbank, başvuranların daha önceki bankacılık geçmişlerine ve kredi notlarına bakarak kredi onayı verebiliyor. Onaylanan 66.000 TL’lik krediler, 24 ay vadeli olarak kullanılabiliyor ve gelir belgesi talep etmiyor.

**Akbank’a Özel Faiz Oranlarıyla Bu Fırsatı Kaçırmayın!**

Eğer TC kimlik numaranızın son hanesi 0, 2, 4, 6, 8 veya 9 ise, bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz! Tamı tamına 66.000 TL’lik ödeme alma şansınız var. Akbank’ın sunduğu bu kampanyadan faydalanmak çok kolay. Dilerseniz Akbank şubesine giderek başvuru yapabilir, dilerseniz direkt mobil uygulaması üzerinden, hatta dilerseniz SMS yoluyla başvuru yapabilirsiniz. Üstelik Akbank müşterisi iseniz, bu krediden çok daha cazip faiz oranlarıyla faydalanabilirsiniz.

T.C Kimlik Numarası Son Hanesi 0-9 Olanlara 66.000 TL Ödeme Müjdesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.