EkonomiGenelTürkiye

“Vakıfbank’tan 500.000 TL’ye kadar ertelemeli ve uzun vadeli yenilikçi destek kredisi!”

Vakıfbank, 500.000 TL limitli 60 ay vadeli yeni destek kredisiyle kredi musluğunu patlattı!

Nakit para sıkışıklığı yaşayan kişiler bankaların yolunu tutmaya devam ederken yükselen kredi faiz oranları vatandaşların hayal kırıklığı yaşamasına neden olmuştu.

Neden destek kredisi almalısınız?

Merkez Bankası tarafından alınan faiz artırımı kararları bankaların kredi faizlerinde de rekor artış yaşanmasına neden olurken ihtiyaç kredisi faizleri de bundan payını almıştı. Bu noktada bankaların destek kredisi paketleri devreye girerken bu paketlerden birini de Vakıfbank devreye aldı.

Vakıfbank tarafından verilen destek kredisi kampanyası

Vakıfbank’tan yapılan açıklamada “VakıfBank tarafından girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla, bilişim ve yazılım sektöründe faaliyet gösteren ve faaliyet göstermek üzere kurulan firmaların;

  • Istihdam seviyelerinin korunması/artırılması
  • Rekabetçi ve yenilikçi kabiliyetlerinin geliştirilmesi
  • Teknoloji ithalatından olumsuz etkilenen sektördeki firmaların haksız rekabetten korunabilmesi
  • Yerli ve milli teknoloji hamlesinin hız kazanabilmesi ve teknoloji alanındaki yerel potansiyelin harekete geçirilmesi için Tekno Girişimci Destek Kredisi kampanyası düzenlenmiştir” denilerek destek kredisi verileceği ifade edildi.

    Vakıfbank destek kredisi başvurusu nereden yapılır ve başvuru şartları nelerdir?

    Destek kredisi çekmek isteyen müşterilerine yönelik bilgilendirmede bulunan Vakıfbank “Tekno Girişimci Destek Kredisi firmaların mal ve hizmet alımı, maaş ödemesi, işletme giderleri, ofis malzemesi, ekipman, yazılım ve donanım alımlarının finansmanı amacıyla en fazla 500.000 TL tutarında, 6 ay anapara ödemesiz ve 60 ay vadeli olarak kullandırılabilecektir.

    Krediden kimler yararlanabilir?

    Tekno Girişimci Destek Kredisinden; Teknoloji Geliştirme Bölgeleri’nde (Teknokent/Teknopark vb.) faaliyet gösteren girişimciler ile TÜBİTAK, KOSGEB veya Bakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşlarının teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış girişimciler de belgelendirmek suretiyle faydalanabilecektir” diyerek şartları açıkladı.

    Banka kredi başvurularını ise bu şartları taşıyan kişilere yönelik olarak Vakıfbank şubeleri üzerinden kabul edecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.