EkonomiGenelTürkiye

ING Bank, Emeklilere En Yüksek Maaş Promosyonunu Açıkladı

Emekliler İçin En Yüksek Maaş Promosyonunu Hangi Banka Sunuyor?

Emekliler, Türkiye’de geçim sıkıntısını farklı yollarla çözmeye çalışmaktadır. Emekli maaş promosyonları, emeklilerin bütçelerine bir miktar destek sağlamak için önemli bir fırsat sunmaktadır. Henüz herhangi bir banka ile promosyon anlaşması yapmamış olan veya anlaşması devam eden emekliler, maaşlarını taşıyarak nakit ödemeler alabilirler. Ayrıca, anlaşması süresi dolan emekliler, aldıkları promosyonun kalan süredeki karşılığını ödeyerek başka bir promosyon anlaşmasından yararlanma şansına sahiptirler.

Emekli maaş promosyonları dikkate alındığında, hangi bankanın en yüksek ödemeyi yaptığı kafa karışıklığına neden olabilir. Ek promosyon adı altında farklı ödemeler de yapılmaktadır, ancak bu ödemelerin bazı koşulları emeklilerin bütçelerine uygun olmayabilir. Ancak, en cazip kampanyanın ING Bank tarafından sunulduğu söylenebilir. ING Bank, emeklilere ek promosyon ödemeleri yapmanın yanı sıra emekli maaş promosyonunda da yüksek oranlar sunmaktadır.

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamındaki tarifeler ve ödemeler şu şekildedir:

– Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 5.100 TL

– Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.950 TL

– Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 7.650 TL

– Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara 8.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılmaktadır.

1.500 TL Ek Promosyon!

ING Bank, emeklilere ayrıca 1.500 TL ek promosyon ödemesi yapmaktadır. Bunun için sadece basit bir koşul bulunmaktadır. Hiçbir harcama taahhüdü veya başka bir bankacılık ürünü satın alma zorunluluğu bulunmamaktadır. Sadece emekliler, 3 adet otomatik fatura ödeme talimatı vererek bu ek promosyonu alabilirler. Emekliler, 8.500 TL ana promosyonun yanı sıra toplamda 10.000 TL ödeme alabilmektedirler.

ING Bank, Emeklilere En Yüksek Maaş Promosyonunu Açıkladı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.