EkonomiGenelTürkiye

mezunu olanlar başvuru yapabilir.

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi A.Ş.’den Yeni İş İlanı

TÜRASAŞ Motor Test Teknisyeni Alımı

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi A.Ş. (TÜRASAŞ), kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 1 Motor Test Teknisyeni arayışındadır. Tam zamanlı bir pozisyon olan bu iş için hem kadın hem de erkek adaylar başvuru yapabilirler. Müracaatlar kabul edilecektir. Bu yazı, Kamupersonelialim.com tarafından sunulan gereksinimleri içermektedir.

TÜRASAŞ İşçi Alımı Başvuru Şartları

Bu işe alımlar, KPSS şartı olmadan gerçekleşecektir. Başvuru yapmak için lise, dengi okul mezunu olmanız gerekmektedir. Ayrıca otomotiv gövde veya otomotiv elektromekanik bölümünden mezun olmalısınız.

Başvuru yapacak adaylar, ilanın yayınlandığı tarihte 18 yaşını doldurmuş ve 40 yaşını geçmemiş olmalıdır.

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan adaylardan beklenen, sabıka kaydının bulunmaması ve kurum içinde yapılacak arşiv ve güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanmasıdır.

Kamu haklarından yoksun bırakılmamış olmalı ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmalısınız.

Emekli olmamış veya emekliliğe hak kazanmamış olmanız gerekmektedir. Ayrıca, Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından verilen herhangi bir aylıktan yararlanmamanız da şartlar arasındadır.

Erkek adayların askerlikle ilişiği olmamalı veya tecilli veya muaf olmalıdır.

Akılsal veya ruhsal bir hastalığınızın olmaması, işin sürekliliği için aranan şartlardandır.

İşe alınacak personeller, 4 aylık bir deneme sürecine tabi tutulacaktır. Bu süreci başarılı bir şekilde tamamlayamayan adayların iş sözleşmelerine son verilecektir.

Kamu İşçi Alımı Başvurusu Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Sakarya iş ilanları kategorisinde yayımlanan bu ilana başvurular, 28 Ağustos 2023 ve 1 Eylül 2023 tarihleri arasında İŞKUR e-şube üzerinden online olarak yapılacaktır. Bu ilan sadece eski hükümlüler veya terörle mücadelede yer alan kişiler tarafından başvuru kabul edilecektir. Sadece bir kişi alımı yapılacaktır. İŞKUR iş ilan numarası: 00007752327

mezunu olanlar başvuru yapabilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.