EkonomiGenelTürkiye

“Hemen Gelin, 85.000 TL’ye 2+1 Konteyner Evde Oturmaya Başlayın!”

Prefabrik evde son fırsat! Hemen oturmaya hazır 2+1 konteyner ev 85.000 TL’ye ilk gelene satılacak

Prefabrik evler, özellikle Kahramanmaraş merkezli olarak Şubat ayında yaşanan depremin ardından artan talep nedeniyle fiyatlarında rekor yükseliş yaşamıştır. Kış sezonuna sayılı günler kala, prefabrik ev fabrikaları stoklarında kalan son evleri ucuz fiyatlarla satışa çıkartırken ev sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar sunmaktadır. Bazı firmalar, yüzde 50’ye varan indirimlerle dikkat çekmekte ve anahtar teslim ya da fabrika teslim farklı fiyatlarla indirimli kampanyaları başlatmıştır.

PREFABRİK EV FİYATI NE KADAR, 2+1 KONTEYNER EVLER KAÇ TL?

Yayımlanan ilanlara göre, birçok farklı seçeneğe sahip olan prefabrik evlerden biri olan 2+1 konteyner ev için talep edilen fiyat 85 bin TL olarak belirlenmiştir. İlanı yayımlayan firma Kocaeli’nde bulunmakta olup söz konusu konut fabrika teslim olarak satışa sunulmuştur.

PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR, EV ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Prefabrik konut fiyatları, satışa sunulan konutun metrekaresi, fabrika teslim ya da anahtar teslim olması, ve konutta sunulan ekstra özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Amerikan mutfak, elektrik ve su tesisatı, sundurma ya da balkon, teras gibi özellikler fiyatı etkilemektedir.

Prefabrik ev satın alırken, evin fabrika teslim mi yoksa anahtar teslim mi olduğu, montaj ve nakliye giderlerinin hesaba katılıp katılmadığı gibi kriterler incelenmelidir. Bu maliyetler göz önünde bulundurularak fiyat karşılaştırması yapılmalıdır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.