EkonomiGenelTürkiye

HSBC 2 İlde 3 Branşta Yeni Personel İhtiyacını Karşılıyor

Güncel Banka Personeli Alımı İlanları

HSBC, dünya genelinde faaliyet gösteren bir çok uluslu bankadır. 1865 yılında Hong Kong’da kurulan HSBC, günümüzde geniş bir coğrafi alanda hizmet veren ve finansal hizmetlerde lider konumda olan bir banka olarak bilinmektedir. Bu nedenle bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan adaylar için yüksek maaşlı bir personel alım ilanı yayımlanmıştır. İlanı kamupersonelialim.com sitesi hazırlamıştır. İlana ilişkin detaylar şu şekildedir.

HSBC Banka Personeli Alımı

HSBC, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 81 ilden müracaatların kabul edilmesiyle 2 ilde personel alımı yapacaktır. İkamet şartı olmadan yapılacak olan alım için kişilerin KPSS sınavına da katılmış olmasına gerek yoktur.

Banka personel alımı başvuru şartları:

1. İstanbul ve Muğla illerinde yapılacak olan personel alımı için herhangi bir bölümde lisans eğitimi almış olmanız gerekmektedir.

2. İşe alınacak olan adayların bireysel bankacılık pazarlama alanında en az 4 yıl mesleki deneyime sahip olması ve en az 3 yıl olmak kaydıyla finansal hizmet ve perakende satış deneyimine sahip olması gerekmektedir. Ancak tecrübe sahibi olmayan adaylardan da müracaatlar kabul edilecek olup değerlendirilme aşamasına alınacaktır.

3. Tercihen İngilizce dilini yazma ve konuşma becerisine sahip olmanız gerekmektedir.

4. Müşteri odaklı çalışmayı seven, birikim yönetimi olan, güçlü teknik becerilere sahip ve etkileme yeteneklerine sahip adaylar tercih edilecektir.

5. Takım arkadaşlarınızla uyumlu çalışabilmeniz ve gerektiğinde vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilmeniz beklenmektedir.

6. Banka personeli alımı için kadın ve erkek adaylardan, kamu haklarından mahrum bırakılmamış ve sabıka kaydı bulunmayanlar arasından seçim yapılacaktır. Askerlik durumu olan erkek adaylar, askerlikle ilişiği olmaması veya muaf olması gerekmektedir. Ancak askerlik tecil durumu olan adaylar da bu ilana başvurabilirler.

7. Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilme ve bilgisayar kullanma becerisine sahip olmanız gerekmektedir.

Personel Alım İlanına Başvurular Nasıl Yapılacak?

Banka memuru alımı ilanına başvurular, online olarak başlamıştır. Söz konusu bankanın resmi internet sitesi üzerinden ilan edilen pozisyonlara çevrim içi olarak başvuru yapabilirsiniz. Başvuru linki: https://www.hsbc.com.tr/hsbc-hakkinda/insan-kaynaklari/hsbc-de-kariyer

Yukarıda yer alan banka personeli alımı ilanı ile ilgili detaylı bilgilere ve başvuru sürecine yukarıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. Başvurularınızı tamamlamanız için gerekli tüm bilgileri ilan üzerinde bulabilirsiniz. Ayrıca, başvuruların online olarak gerçekleştirildiğini unutmayınız. İlgili banka tarafından uygun görülen adaylar, mülakat aşaması için çağrılacaklardır. Başarılar dileriz!

HSBC 2 İlde 3 Branşta Yeni Personel İhtiyacını Karşılıyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.