EkonomiGenelTürkiye

DSİ İŞKUR’dan Daimi İşçi Alımı için 24. Bölge İlanı!

İŞKUR İş İlanları

Devlet Su İşleri (DSİ), daimi işçi alımı yapacak

Devlet Su İşleri (DSİ), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Tam zamanlı istihdam sağlanacak alımda, en az ilköğretim mezunu adaylar tercih edilecektir. Kamu işveren statüsünde yapılacak olan alımda bahçıvan pozisyonu için bir kişi alınacak. İş ilanı, 24. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanmıştır.

Kamu İşçi Alımı İş İlan Kriterleri

İlanın yayınlandığı tarihte 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir. Alımlar için en az ilköğretim mezunu adaylar arasından seçim yapılacak, ancak lise veya dengi okullardan mezun olan adaylar da başvurabilir.

Başvuru yapmak isteyen adayların; Meslek Lisesi, Ziraat Teknolojileri Meslek Lisesi, Mesleki Teknik Eğitim Liseleri’nin Tarım Alanı, Tarım Teknolojileri, Bahçe Bitkileri, Tarla Bitkileri, Süs Bitkileri, Peyzaj ve Tarım Alet ve Makineleri dallarından mezun olmaları veya ilköğretim mezunu ise Millî Eğitim Bakanlığı onaylı Bahçıvanlık Sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

İşçi Alımı Başvuru Süreci

İŞKUR tarafından yayımlanan ilan numarası 00007836611’dir ve başvurular 3 Ekim 2023 tarihinde başlamıştır. Adaylar, 9 Ekim 2023 tarihine kadar İŞKUR’un e-şube üzerinden veya ALO – 170 hattı aracılığıyla veya hizmet noktalarından başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Bu ilan, Kars iş ilanları kategorisinde yayımlanmış olup, eski hükümlüler veya terörle mücadelede yararlananlar da başvuruda bulunabilirler.

DSİ İŞKUR'dan Daimi İşçi Alımı için 24. Bölge İlanı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.