EkonomiGenelTürkiye

TOGG Personel Alımında Ek Kontenjanlar Açıldı

TOGG Yeni İş İlanları Ek Kontenjan Duyuru

TOGG, Türkiye’de üretilen ve geliştirilen elektrikli otomobillerin markasıdır

.

Türkiye’nin Otomotiv Sektöründe Yerli Üretimi Teşvik Etmeye Devam Ediyor

TOGG, Türkiye’nin yerli otomobil girişimi olarak başlatılan bu projenin amacı, ülkemizin otomotiv sektörünü geliştirmek, yerli üretimi teşvik etmek ve otomobil teknolojilerine sahip bir ülke olmasını sağlamaktır. Bu hedef doğrultusunda, TOGG düzenli olarak iş ilanları yayınlamaktadır.

KPSS Puanı Olmadan En Az Lise Mezunlarından Personel Alımı

TOGG yeni iş ilanlarıyla, KPSS puanı aranmadan en az lise mezunlarından personel alımı yapacak. Adaylar, yüksek maaş ve sağlanan koşullarla TOGG ailesine katılma fırsatı elde edecekler.

Kamu Personel Alımı İş İlanı Koşulları

Bakım Operatörü Alımı: Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik Elektronik Alanı ve Dalları, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi Alanı ve Dalları, Makine Teknolojisi Alanı ve Dalları veya Motorlu Araçlar Teknolojisi ve Dallarından birinden mezun olmalısınız. Ayrıca, otomotiv sektöründe en az 3 yıl deneyim sahibi olmanız gerekmektedir.

Seri Üretim Operatörü Alımı: Elektrik Elektronik Alanı ve Dalları, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi Alanı, Makine Teknolojisi Alanı, Motorlu Araçlar Teknolojisi veya Metal İşleri Teknolojisi bölüm mezunlarına yönelik yetiştirilmek üzere seri üretim operatörü alım ilanı yayınlandı. Bu alımlar için Bursa’da ikamet etmeniz gerekmektedir.

Teslimat Danışmanı Alımı: Bu alım ilanına, bölüm şartı aranmaksızın en az önlisans mezunları başvurabilir. Teslimat danışmanı olarak çalışacak adaylardan, B sınıfı ehliyet sahibi ve perakende sektöründe ürün tanıtımı ve teslimatı alanında teknik yeterliliğe sahip olmaları beklenmektedir.

Mekanik ve Elektrik Teknisyeni Alımı: Mekanik veya Elektrik alanında deneyimli bir teknisyen olmanız için, Meslek Lisesi Motor veya Otomotiv Elektromekaniği bölümlerinden mezun olmanız gerekmektedir.

Alım Yapılacak Şehirler Belli Oldu

TOGG iş ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul (Avrupa, Asya), İzmir, Kayseri ve Samsun şehirlerindeki pozisyonlara başvurabilirler.

TOGG İş İlanlarına Başvuru Nasıl Yapılır?

TOGG’da çalışmayı hedefleyen adaylar, ilanlara online olarak TOGG resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

TOGG Personel Alımında Ek Kontenjanlar Açıldı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.