EkonomiGenelTürkiye

“Son Başvuru Tarihi: 30 Eylül 23:59! Kredi Kartıyla Benzin, Motorin ve LPG Otogaz Ödemelerine 100 TL Para İadesi!”

Kredi Kartı ile Akaryakıt Ödemelerinde 100 TL Para İadesi Fırsatı! – Seçimler öncesinde benzin, motorin ve LPG otogaz fiyatları 18 TL bandında seyrederken, seçim sonrasında rekor düzeyde zamlandı ve dolar kurundaki artış akaryakıt fiyatlarını da etkiledi.

Akaryakıt Fiyatlarındaki Artış

Seçim sonrasında hükümetin vergi düzenlemeleri akaryakıt fiyatlarındaki artışı daha da hızlandırdı. Benzin ve motorin fiyatları litre başına 40 TL’yi aşarak araç sahiplerini isyan noktasına getirdi. Bu rekor düzeydeki zamlar nedeniyle akaryakıt kampanyaları dikkatle takip ediliyor. Halkbank da bu kampanyalardan birini duyurarak kredi kartıyla ödeme yapanlara 100 TL indirim fırsatı sunuyor.

Benzeri Olmayan İade Kampanyası!

Halkbank tarafından yapılan açıklamada, Paraf kartla akaryakıt harcaması yapan kişilere 100 TL Paraf para hediye edileceği duyuruldu. Kampanyaya katılmak için belirli şartlar bulunmaktadır:

Kampanya Koşulları

1- 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Paraf kart ile yurt içi tüm banka POS’larından yapılacak 750 TL ve üzeri dördüncü harcamada 100 TL Paraf para kazanma fırsatı sağlanacaktır.

2- Kampanyaya katılmak için önce Paraf Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklanması veya yurt içinden “YAKIT” yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekmektedir.

3- Kampanya müşteri bazlıdır, bir müşteri kampanyaya sadece bir kez katılabilir ve en fazla 100 TL Paraf para kazanabilir. Katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Katılım işlemi, müşterinin kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra gerçekleşir.

4- Kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir. Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak olan harcamaların ilki kampanyaya dahil edilir.

5- Bir kart ile kampanyaya katıldığınızda, tüm kartlarınız otomatik olarak kampanyaya dahil olur. Hedef tutarı hangi kartla tamamlarsanız, Paraf para ödülü o karta yansıtılır.

6- Alışverişin yapıldığı iş yerinin sektör bilgileri sistemde doğru olarak kaydedilmelidir. Kazanılan Paraf paraları, iş yerinin POS üzerinden gerçekleştirdiği gün sonu işlemi sonrasında banka sisteme ulaştığında bir sonraki gün yüklenir.

Yukarıdaki koşulları yerine getiren kişiler, 30 Eylül tarihine kadar başvurularını tamamlayarak 100 TL para iadesi fırsatından yararlanabilirler. Kredi kartıyla akaryakıt ödemelerinde 100 TL Paraf para hediyesi kampanyası, benzersiz avantajlarıyla sizleri bekliyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.