EkonomiGenelTürkiye

Garanti BBVA, Ucuz Kredi Arayanlara 10.000 TL İhtiyaç Kredisi için %0.99 Faiz Oranı Sunuyor.

**Garanti BBVA, Ucuz Kredi Arayanlara 0.99 Faiz Oranıyla 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Sunuyor**

**Garanti BBVA Bankası, Ucuz Kredi Arayanlara 0.99 Faiz Oranıyla 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Veriyor**

Bankaların yükselen kredi faiz oranları, nakit paraya ihtiyacı olan kişileri zor durumda bırakıyordu. Ancak Garanti BBVA Bankası, ucuz kredi arayanlara yönelik bir kampanya düzenledi. Banka, yapılan açıklamada yüzde 0.99 faiz oranıyla 10 bin TL ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu.

**Garanti BBVA Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı!**
Garanti BBVA, kredi çekmek isteyenlere yönelik bir kampanya başlattı. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada, “Siz de Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olun, 10.000 TL’ye varan yüzde 0,99 faizli kredi ve 15.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatını kaçırmayın” denildi.

**Başvuru Şartları ve Detayları**
Kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler için başvuru şartları şu şekilde açıklandı:

– 15 Eylül – 17 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olanlar kampanyadan faydalanabilir.
– Kampanyaya katılanlar, Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve kampanyalı kredilere başvuru yapabilirler. Ancak müşteri olmak için şubeye başvuru yapılması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
– Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve internet üzerinden yapılacak kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerde başvuru yapıldığında kampanyadan faydalanılamaz.
– Kredi başvurusunu Garanti BBVA Mobil veya Garanti BBVA İnternet üzerinden yapabilirsiniz. Başvuru adımlarını takip ederek, en fazla 10.000 TL ve 12 ay vade seçenekleriyle kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.

Bu şartları taşıyan kişilerin ihtiyaç kredisi başvurularında faiz oranı yüzde 0.99 olarak uygulanacak ve kredi limiti 10 bin TL ile sınırlı olacaktır.

Garanti BBVA, Ucuz Kredi Arayanlara 10.000 TL İhtiyaç Kredisi için %0.99 Faiz Oranı Sunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.