EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası: 31 Ağustos’a Kadar Vakit Verdi – Hesap Sahiplerine 500 TL Para İadesi

Ziraat Bankası Hesap Sahiplerine 500 TL Para İadesi İçin Süre Verdi

Ziraat Bankası, Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olarak müşterilerine yönelik yeni bir kampanya duyurdu. Ağustos ayına özel olarak açıklanan bu kampanya kapsamında, Ziraat Bankası müşterileri 500 TL para iadesi alma fırsatına sahip olacaklar. Banka tarafından yapılan açıklamada, kampanya koşulları da belirtilmiştir.

Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde yapılacak olan 500 TL ve üzeri alışverişlerde, müşterilere toplamda 200 TL Bankkart Lira geri ödemesi yapılacaktır. Kampanya, 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Başvurular ise Bankkart Mobil uygulaması üzerinden veya bankkart.com.tr adresine giriş yaparak veya MARKET200 yazıp 4757’ye SMS göndererek yapılmalıdır.

Kampanya kapsamında, müşteriler 500 TL ve üzeri alışveriş yapmaları halinde, her bir alışveriş için 40 TL Bankkart Lira kazanma imkanına sahip olacaklardır. Bu işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerleri ve Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Aynı gün içerisinde aynı işyerinde yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir. Kazanılan Bankkart Liralar, müşterilerin hesaplarına anında yüklenecektir. Ayrıca, bir müşterinin kampanya dönemi boyunca kazanabileceği maksimum Bankkart Lira tutarı ise 200 TL olarak belirlenmiştir.

Bu kampanyanın yanı sıra, Ziraat Bankası müşterileri aynı zamanda Metro Marketler’de de toplamda 300 TL Bankkart Lira kazanabilme imkanına sahiptirler. Böylelikle, hem Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanya hem de Metro Marketler kampanyasıyla birlikte toplamda 500 TL Bankkart Lira elde etmek mümkün olacaktır. Kampanyaya katılım için son tarih ise 31 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.