EkonomiGenelTürkiye

“Hızlı Teslimat: Hyundai i10 Kampanyasıyla Bugün Al, 6 Ay Sonra Öde!”

İthal edilmeyen, yerli otomobiller artık tercih sebebi!

Türkiye’de otomobil satın alacak olanlar, son zamanlarda yerli üretim otomobillere olan ilgiyi artırmış durumda. İthal edilmeyen, yerli otomobiller artık tercih sebebi haline geldi. Üstelik, sıfır kilometre otomobil arayanlar için firmaların düzenlediği kampanyalar da büyük bir önem taşıyor. Bu kampanyalar sayesinde, sıfır kilometre araçları uygun fiyatlarla veya kolay ödeme seçenekleriyle satın alma fırsatı yakalayabiliyorsunuz.

En uygun fiyatlı sıfır kilometre otomobil: HYUNDAİ i10!

Türkiye’de otomobil piyasasında yer alan tüm firmaların sıfır kilometre araçlarını incelediğimizde, ticari araçlar ve düşük kapasiteli elektrikli araçlar hariç tutulduğunda en uygun fiyatlı sıfır kilometre otomobilin Hyundai i10 olduğunu görüyoruz. Bu yerli üretim otomobil, üretim avantajı sayesinde mütevazi bir fiyatla satışa sunuluyor. 715 bin TL’lik fiyatıyla Hyundai i10, oldukça cazip bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

HYUNDAİ i10 için özel kampanya!

Hyundai, i10 modeli için müşterilere özel bir kampanya açıkladı. Ağustos ayının sonuna kadar geçerli olan bu kampanya kapsamında, müşterilere 6 ay ertelemeli kredi imkanı sunuluyor. Anlaşmalı bankalardan kredi kullanarak alınan bu otomobilin kredi taksitleri ise Mart 2024’te ödemeye başlanıyor. 6 ay boyunca kredi taksitlerinin başlamaması ise büyük bir avantaj olarak değerlendiriliyor ve sıkıntılı bir süreçte fırsat olarak görülüyor.

HYUNDAİ i10 fiyatları güncellendi!

Hyundai i10 için yapılan son fiyat güncellemesinin ardından yetkili bayilerin uyguladıkları satış fiyatları şu şekildedir:

– Hyundai Yeni i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzinli Model, Manuel Vites: 715.000 TL

– Hyundai Yeni i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzinli Model, Otomatik Vites: 760.000 TL

– Hyundai Yeni i10 1.2 MPI 84 PS Style Benzinli Model, Otomatik Vites: 780.000 TL

– Hyundai Yeni i10 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzinli Model, Otomatik Vites: 840.000 TL

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.