EkonomiGenelTürkiye

İpragaz Tüp Fiyatlarındaki Dev İndirim! Mutfak Tüpü Fiyatı Sadece 64 TL

İpragaz Tüp Fiyatları: Yeni İndirimlerle Büyük Tasarruf Fırsatı!

İpragaz, tüp fiyatları için DEV İNDİRİM yaptı! Son dönemde akaryakıt fiyatları ve döviz kurundaki yükselişten en çok etkilenen ürünlerin başında yer alan tüp fiyatlarına bu sefer zam değil indirim açıklandı. İpragaz, müşterilerine özel kampanyasıyla büyük bir fırsat sunuyor. Yeni fiyat listesine göre, mutfaktaki en yüksek tutarlı harcamalarınızdan biri olan tüplerde büyük tasarruf imkanı sizleri bekliyor.

İPRAGAZ İNDİRİMLİ TÜP KAMPANYASI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

Kampanya, 12 kg’lık İpragaz ev tüpleri ve kampanyaya katılan bayilerde 23 – 29 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerlidir. İpragaz markalı tüplerden satın almak isteyen kişiler, 29 Ağustos 2023 tarihine kadar sipariş verdiklerinde 63 TL indirimden yararlanabilirler. Kampanyaya katılmak için sepetinize ekleyeceğiniz ürünleri seçtikten sonra, sepetinize giderek aktif kampanyalar bölümünden ilgili kampanyayı seçmeniz gerekmektedir. Kampanya koşullarını sağladığınız takdirde kampanya katılımınız gerçekleşecektir. Sipariş vereceğiniz adresin, bulunduğunuz il/ilçe’nin konumundan farklı olması durumunda kampanya koşulları değişebilir.

Kampanya fiyatları, tavsiye edilen fiyatlar olup bayiler, kampanya fiyatları üzerinden indirim yapabilirler. Ancak kampanya koşullarının sağlanması halinde bu fiyattan daha yüksek bir fiyata satış yapamazlar. İş yeri aboneleri kampanyadan yararlanamaz. Kampanya sadece İPApp üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir. Her üye, kampanyadan sadece 45 gün içinde bir kez yararlanabilir. Bu kampanya, sadece online bayi olarak hizmet verilen bölgelerde ve kampanyaya katılan İpragaz bayilerinde geçerlidir.

İPRAGAZ TÜP FİYATLARI LİSTESİ 2023! BÜYÜK MUTFAK TÜPÜ VE KÜÇÜK TÜP FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

İpragaz’ın düzenlediği kampanyadan yararlanan kişiler, 494 TL yerine 430 TL ödeyerek tüp siparişi verebilecekler. Piknik tüpü 99 TL’den satılırken, ticari tüp fiyatı ise 995 TL olarak uygulanacak. 45 KG sanayi tüpü fiyatı ise 1.867 TL’ye düşmüştür.

İpragaz Tüp Fiyatlarındaki Dev İndirim! Mutfak Tüpü Fiyatı Sadece 64 TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.