EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası kart sahipleri için önemli bir duyuru: Başvuru yapan hesaplara 1.000 TL yatırım yapılacak!

**Ziraat Bankası’ndan Beyaz Eşya ve Elektronik Eşya Alışverişlerinde 1.000 TL Bankkart TL!**

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik olarak resmi web sitesi üzerinden duyurduğu kampanya kapsamında, beyaz eşya ve elektronik eşya alışverişlerinde kart sahiplerine 1.000 TL Bankkart TL hediye edeceğini açıkladı. Kampanya, 1 Eylül tarihinde başlamış olup 30 Eylül tarihine kadar devam edecektir. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin belirtilen şartları sağlamaları ve son başvuru tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

**250 TL ve 1.000 TL Hediyeler Sizleri Bekliyor!**

Kampanya ile ilgili yapılan açıklamada, “Beyaz Eşya ve Elektronik Eşya sektörlerinden yapacağınız alışverişlerinize 1.000 TL Bankkart TL” denilerek katılım sağlamak isteyenler için kampanya koşulları belirtilmiştir. Bu kapsamda, Bankkart ile tek seferde 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL, 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 1.000 TL Bankkart TL hediye edileceği ifade edilmiştir.

**Kampanya Şartları Nelerdir?**

Ziraat Bankası, 1.000 TL Bankkart kazanmak isteyenlerin yerine getirmesi gereken bazı şartlar belirlemiştir. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre kampanya şartları aşağıda belirtilmiştir:

– Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya süresince Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Beyaz Eşya ve Elektronik Eşya sektöründe yer alan üye işyerlerinden yapacakları tek seferde 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL, 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 1.000 TL Bankkart TL kazanma fırsatına sahip olacaklardır.

– Beyaz eşya sektörü dışında kalan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılan beyaz eşya alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

– Kampanya, Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşteriler için geçerlidir.

**Nasıl Katılım Sağlanır?**

Kampanya, 1 Eylül tarihinde başlamış olup 30 Eylül tarihine kadar devam edecektir. Katılımın sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından sağlanabileceği belirtilirken, katılım için kart numarası veya TCKN ile başvuru yapılabilmesi mümkündür.

Ziraat Bankası kart sahipleri için önemli bir duyuru: Başvuru yapan hesaplara 1.000 TL yatırım yapılacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.