EkonomiGenelTürkiye

Tarım Kredi Marketleri – Personel ve İşçi Alımı Başvurusu

Güncel Market İlanları

Türkiye Genelinde Tarım Kredi Marketleri İşçi ve Personel Alımı İlanları

Tarım Kredi Marketleri, yeni personeller ve işçiler almak üzere ilan yayımladı. Bu ilana başvuranların marketlerde çalışacakları belirtildi. İlanlarda en az lise mezunu olma şartı aranmaktadır. Aynı zamanda engelli personel alımı için de uygun kadrolar mevcuttur.

Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Market Personeli Alımı

Market personeli kadrosu için engellilik derecesi %40 üzeri olan ve iletişim becerisi yüksek adaylar işe alınacaktır. Ayrıca vardiyalı çalışma sistemine uygun olmanız ve ikna kabiliyetinizin yüksek olması da gerekmektedir.

Market Çalışanı Alımı

Bu alımda, lisans mezunu adaylar arasından market yöneticilik deneyimi olan ve en az 3 yıl gıda perakende sektöründe çalışmış olan adaylar tercih edilecektir. Ayrıca askerlik hizmetini tamamlamış ve 41 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir.

Depo Personeli Alımı

Depo personeli alımında, lise mezunu olan ve 22-35 yaş arasında bulunan adaylardan alım yapılacaktır. Ayrıca stok kontrolü, reyon düzenlemesi gibi görevlerde ekip çalışması yapabilen ve tercihen depo deneyimi olan adaylar tercih edilecektir. Sağlık problemleri nedeniyle ürün taşıma engelinizin bulunmaması beklenmektedir.

Market Personeli Alımı

Minimum lise mezunu olan adaylar arasından perakende sektöründe kariyer yapmak isteyenler işe alınacaktır. Ayrıca müşteri odaklı çalışma prensiplerine uygun olmanız beklenmektedir.

Kamu Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır?

Müracaatlar, ülke genelinden kabul edilmektedir. Başvurular elektronik ortamda gerçekleştirilmektedir. Başvuruları tamamlamak için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru Formu ve Linki: https://www.tkholding.com.tr/genel-ilanlar/33

Tarım Kredi Marketleri - Personel ve İşçi Alımı Başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.