EkonomiGenelTürkiye

QNB Finansbank’a Acil Nakit İhtiyacı Olanlar İçin Artık 50.000 TL Ödeme Mümkün!

**QNB Finansbank’tan Acil Nakit İhtiyaçlarınızı Karşılayacak Özel Kredi Fırsatı**

QNB Finansbank, müşterilerine özel bir kredi fırsatı sunarak hafta sonuna müjdeli bir haberle başlamayı hedeflemektedir. Banka tarafından yapılan son dakika duyurusuna göre, Finansbank müşterileri artık 50.000 TL’ye kadar olan acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, Finansbank’ın uyguladığı faiz oranı, müşterinin kredi puanına göre belirlenecektir. Bu kredinin son başvuru tarihi ise 30 Ağustos 2023’tür. Son zamanlarda düşük faiz oranları ve avantajlı kredi imkanlarıyla dikkatleri üzerine çeken QNB Finansbank, bu sabah yeni bir kredi haberiyle kendinden söz ettirmiştir. Bankanın duyurusuna göre, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sunulacaktır.

Finansbank’ın ihtiyaç kredisi kapsamında, 50.000 TL’ye kadar olan kredi tutarını 36 ay vadeli olarak almak mümkündür. Ayrıca uygun faiz oranlarının yanı sıra Finansbank’ın düşük faizli kredisinden faydalanmak isteyenler başvuruda bulunabilirler. Banka, bu kredi kampanyasıyla hem yeni hem de mevcut müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir. Eğer nakit para ihtiyacınız varsa, Finansbank’a başvurarak %2.62 faiz oranıyla 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisinden faydalanabilirsiniz.

Finansbank’ın yeni kredi kampanyasıyla ödemelerinizi kendi bütçenize göre yapabilirsiniz. Banka, 18 yaş ve üzeri tüm müşterilerine kredi kapılarını açmıştır. Üstelik bu kredi, 36 ay vadeli, düşük faizli ve ödeme erteleme imkanıyla sunulmaktadır. Düşük faizli kredi kullanmak isteyenlerin kredi puanının 1.200 puan ve üzeri olması gerektiği belirtilmiştir. Bu şarta uyan müşteriler, hızlı başvuru için internet bankacılığı veya mobil bankacılığı kullanabilirler. Online başvuru imkanıyla birlikte, acil nakit kredi kullanma fırsatına sahip olabilirsiniz. Müşteriler, banka şubesine gitmeden Kredi ödemelerini de banka hesaplarından alabilirler.

QNB Finansbank'a Acil Nakit İhtiyacı Olanlar İçin Artık 50.000 TL Ödeme Mümkün!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.