EkonomiGenelTürkiye

4A, 4B ve 4C Emeklisi için müjdeli haber! Maaşlarına ek olarak 17.500 TL tek seferlik ödeme yapılacak.

**İş Bankası Emekli Promosyon Kampanyası: En Yüksek Promosyon Veren Banka**

**İş Bankası** açıkladığı promosyon kampanyasıyla tüm emeklileri sevindirmiştir. Ekim ayında yapılacak olan promosyon güncellemeleri, maaşlarını İş Bankası’na taşıyan emeklilere en yüksek promosyon ödemelerini sunmaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumu, 19 banka ile yapılan görüşmeler sonucunda promosyon ücretlerini yeniden belirlemiştir. Peki, Ekim ayında en yüksek promosyonu veren banka hangisidir? Hangi bankalarla maaş taşıma işlemi yapılmalıdır? İşte tüm detaylar…

**İş Bankası En Yüksek Promosyon Veren Banka**

Türkiye İş Bankası, 17.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacak bankalardan biridir. Bu banka, emeklileri en çok sevindiren ve en yüksek promosyon ödemelerini sunan bir bankadır. 3 yıl boyunca maaşını İş Bankası’ndan alma taahhüdünü veren ve istenen ek koşulları yerine getiren emeklilere 17.500 TL ödeme yapılacaktır.

İş Bankası tarafından belirli ek koşullar oluşturulmuştur. Bu koşullar arasında fatura ödeme talimatı talebi bulunmaktadır. Emekli, ekonomik fatura ödeme talimatını bankaya vermesi durumunda promosyon almaya hak kazanabilecektir. İş Bankası emekli promosyon kampanyası, 3 yıl boyunca bankada kalma sözünü içermektedir.

**Kampanya 31 Ekim Tarihine Kadar Geçerli Olacak**

İş Bankası tarafından duyurulan promosyon kampanyası, 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerlidir. Banka şubeleri, dijital bankacılık hizmetleri ve mobil bankacılık uygulamaları aracılığıyla banka tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Promosyon ödemeleriniz, hesabınıza veya IBAN numaranıza yatırılacaktır. Unutmayın, kampanyadan faydalanmak için belirtilen tarihe kadar işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir.

Ekim ayında yapılacak promosyon güncellemeleriyle birlikte emeklilere sunulan en yüksek promosyonu veren banka İş Bankası’dır. Siz de maaşınızı İş Bankası’na taşıyarak bu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Hem yüksek promosyon ödemeleriyle daha fazla kazanabilir, hem de İş Bankası’nın sunduğu diğer hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Yüksek promosyonlar ve avantajlı koşullarla emeklilerin tercihi İş Bankası oldu. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak için İş Bankası’na başvurabilirsiniz. Promosyon ödemelerinizi almanız için gereken adımları takip ederek, ek gelir elde edebilirsiniz. Unutmayın, kampanya süresi sınırlıdır, bu yüzden hemen harekete geçin ve İş Bankası’nın sunmuş olduğu promosyonları kaçırmayın.

4A, 4B ve 4C Emeklisi için müjdeli haber! Maaşlarına ek olarak 17.500 TL tek seferlik ödeme yapılacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.