EkonomiGenelTürkiye

Renault Clio’ya özel 250 Bin TL kredi desteği ve sabit aylık taksit fırsatı!

Sıfır Kilometre Renault Araçlar İçin 250 Bin TL Kredi Kampanyası!

Yükselen fiyatlar nedeniyle Türkiye’deki sıfır kilometre otomobil piyasasında koşullar yeniden şekillenmeye başladı. Bu durumu öngören firmalar, müşterileri elde tutmak için ek araba kampanyaları düzenliyor. Renault firması da bu trende uyarak kredi desteği kampanyası başlattı. Bu kampanya sayesinde sıfır kilometre Renault model araçlar daha ulaşılabilir hale geliyor.

250 BİN TL Kredi Fırsatı!

Renault, müşterilere özel bir kredi desteği sunarak Renault Finans üzerinden uzun süredir kredi imkanı sağlıyor. Ağustos ayında da bu destek kapsamında 250 Bin TL kredi fırsatı sunuyor. Bu kredi fırsatıyla araçların satış fiyatından 250 Bin TL’lik kısmını peşin ödeme zorunluluğundan kurtuluyorsunuz. Kalan tutarı ödeyip üzerine de krediyi kullanarak sıfır kilometre bir otomobil sahibi olabiliyorsunuz.

Kredi Şartları Nelerdir?

Renault Finans tarafından verilen kredi, cazip şartlara sahiptir. Bu kapsamda müşteriler, 250 Bin TL krediyi 12 ay vadeli olarak kullanabiliyorlar. Bu krediye aylık yüzde 2,29 faiz oranı uygulanmaktadır. Şu anda, birçok bankadan bu faiz oranıyla taşıt kredisi kullanmak mümkün olmadığını biliyoruz. 250 Bin TL kredi kullanan müşteriler, 12 ay boyunca aylık 25.081 TL kredi ödemesi yapmaktadırlar.

Renault Clio’nun Krediye Göre Maliyeti!

Renault Clio’nun son fiyat listesine göre en uygun fiyatının 826.900 TL olduğu açıklanmıştır. Bu aracı satın almak isteyenler, 250 Bin TL kredi kullandıklarında 576.900 TL’yi peşin olarak ödemektedirler. Kalan tutar ise kredi kullanılarak ödenmektedir. Ardından, 12 ay boyunca her ay 25.081 TL ödeme yaparak Renault Clio’nun tüm maliyeti karşılanmaktadır.

Renault Clio'ya özel 250 Bin TL kredi desteği ve sabit aylık taksit fırsatı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.