EkonomiGenelTürkiye

12 ay Erteleme ile 60 ay Vadeli KGF Destekli Halkbank Kredisi Müjdesi

12 Ay Ertelemeli 60 Ay Vadeli KGF Destekli Kredi Müjdesi! Halkbank Kredi Musluklarını Açıyor

Halk Bankası, vatandaşların kara gün dostu olarak bilinen bir bankadır ve yeni kredi destek paketlerini duyurarak bu konumu pekiştirmektedir.

Halk Bankası tarafından duyurulan destek kredileri sayesinde farklı alanlarda yeni destekler sağlanmaktadır. Bu desteklerden biri de KGF destekli kredi paketidir. Bu kredinin en önemli özelliği, ilk 12 aylık döneminin ödemesiz olarak belirlenmiş olması ve toplam vadenin 60 aya çıkarılmış olmasıdır. Bu özellikler memnuniyetle karşılanmaktadır. İşte kredinin detayları…

Halkbank KGF Destekli Kredi Nedir, Kimler Çekebilir, Başvuru Şartları Neler?

Kredi paketinin başvuru ekranı açıldığında Halkbank tarafından yapılan açıklamada, “6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen deprem felaketleri nedeniyle Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerimizde faaliyet gösteren işletmelerin yatırım harcamalarının ve yatırıma bağlı işletme giderlerinin finansmanı amacıyla KGF kefaletli 6 Şubat Depremleri-Yatırım Giderleri Destek Paketi oluşturulmuştur.” denilerek kredi paketinin sadece belirlenen 11 ilde geçerli olduğu belirtilmiştir.

6 Şubat Depremleri-Yatırım Giderleri Destek Paketi adı verilen kredi paketinde limit, Yatırım Kredisi ve Yatırıma Bağlı İşletme Kredisi kapsamında KOBİ niteliğindeki firmalar için azami 38.800.000 TL, KOBİ dışı firmalar için ise azami 147.000.000 TL olarak belirlenmiştir. 6 Şubat Depremleri-İşletme Giderleri Destek Paketi kapsamında ise 12 ay ödemesiz dönemli 60 ay vadeli kredi verileceği ifade edilmiştir.

Halkbank tarafından yapılan açıklamada, 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin ticari yaşama ve istihdama olan etkilerini azaltmak amacıyla Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde faaliyet gösteren işletmelere; maaş ve kira ödemeleri başta olmak üzere işletme giderlerinin finansmanı için başvuru yapabilecekleri belirtilmiştir. Kredi paketi başvurularının hızla devam ettiği ve deprem bölgesinin bir an önce yeniden inşa edilmesi için desteklerin sürdürüleceği ifade edilmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.