EkonomiGenelTürkiye

Yüksek Tutarlı Promosyon: Yapı Kredi’den 3 Gün İçinde Başvuran SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine 15.000 TL!

Yapı Kredi Bankası İle Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanlarına 15.000 TL Promosyon

Yapı Kredi Bankası, Öğretmenlere Yüksek Promosyon Fırsatı Sunuyor

Emekli olanlar kadar kamuda ve özel sektörde çalışanlara da bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılmaya başlandı. Son iki yıl içinde promosyonlarda sürekli artışlar yaşandı, özellikle bu yıl yapılan yüksek maaş artışları sonrasında da promosyon miktarlarındaki artış dikkat çekiyor. Yapı Kredi Bankası, bu alanda öncü bankalardan biri olarak öne çıkmaktadır. Yapı Kredi Bankası, emeklilere ve kamu çalışanlarına yüksek promosyon fırsatları sunmakta ve promosyon miktarlarını rekor seviyelere çıkarmaktadır.

Yapı Kredi Bankası, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ile yaptığı anlaşma çerçevesinde 15.000 TL’ye kadar promosyon fırsatı sunmaktadır. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen öğretmenler, maaşlarını Yapı Kredi Bankası’na taşıyarak promosyon ödemelerini alabileceklerdir. Hem öğretmenler hem de Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları için geçerli olan bu promosyon fırsatını sunan Yapı Kredi Bankası, daha önce iptal edilen 3 ihaleyi kazanmıştır. Öğretmenlere en yüksek promosyon tutarını sunan Yapı Kredi Bankası, ağustos ayı içinde 15.000 TL’yi IBAN numarasına aktaracaktır.

Promosyon Şartları ve Detayları

Yapı Kredi Bankası ve Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan promosyon anlaşmasının detayları da ortaya çıkmıştır. Kampanya kapsamında öğretmenlere promosyon, 3 yıl kalma şartına bağlı olarak verilecektir. Anlaşmanın sağlanması ile birlikte, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olan tüm çalışanların hesaplarını Yapı Kredi Bankası’na taşımaları gerekmektedir.

Kamu kurum ve kuruluşları ile bankalar arasında yapılan promosyon görüşmeleri hala devam etmektedir ve her gün yeni promosyon haberleri ajanslara düşmektedir. Hem emekliler hem de kamu çalışanlarına sunulan yüksek promosyon miktarları, diğer kurumlar için de benzer şekilde örnek teşkil etmektedir. Yeni promosyon anlaşmalarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yüksek Tutarlı Promosyon: Yapı Kredi'den 3 Gün İçinde Başvuran SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine 15.000 TL!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.