EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank Hesap Sahipleri İçin Son Başvuru Tarihi: 31 Ağustos 23.59

**Vakıfbank Hesap Sahipleri 31 Ağustos’a Kadar Para İadesi Alabilir!**

Vakıfbank, Türkiye’nin en büyük müşteri tabanına sahip olan bankalardan biri olarak kamu bankaları arasında öncü konumda bulunmaktadır. Bu nedenle, Vakıfbank tarafından duyurulan kampanyalar yakından takip edilmektedir. İlan edilen kampanyalardan biri de Vakıfbank Bankomat kart sahiplerine yöneliktir. Bu kampanya kapsamında, Bankomat kart sahiplerine ay sonuna kadar 300 TL para iadesi yapılacağı açıklanmıştır.

**VAKIFBANK BANKOMAT KART PARA İADESİ NASIL ALINIR?**

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre, “VakıfBank Bankomat Kart ile 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında elektronik, beyaz eşya, mobilya ve yapı marketi sektörlerinde, tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri alışverişe 150 TL ya da 10.000 TL ve üzeri alışverişe 300 TL Bankomat Para hediye edilecektir” denilerek, 300 TL bankomat para hediyesi verileceği duyurulmuştur. Başvuru şartları ise aşağıdaki gibi belirtilmiştir:

**Vakıfbank Para İadesi Başvurusu Nasıl Yapılır?**

– Kampanya müşteri bazında geçerlidir ve bir müşteriye en fazla 300 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
– Kampanyaya katılmak için, VakıfBank Mobil uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” bölümünden ”Hemen Katıl” tuşuna tıklayabilirsiniz. Alternatif olarak, kayıtlı cep telefonu numaranızdan “FIRSAT” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra kampanyaya katılmak istediğiniz Bankomat kartınızın son 6 rakamını yazarak 5724’e SMS gönderebilirsiniz.

Fırsat kampanyasına katılım sağlandığında, ilgili kart otomatik olarak Bankomat Para sistemine dahil edilecektir. Ancak, VakıfBank Worldcard’lar, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve iptal işlemleri kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, ana faaliyeti elektronik, beyaz eşya, mobilya ve yapı marketi sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki poslardan yapılan alışverişler de kampanyaya dahil değildir. Sadece internet üzerinden yapılan alışverişler ve Sanal Bankomat Kart’lar kampanyaya katılabilir.

Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Paralar, 8 Eylül 2023 tarihinde kampanya koşullarını sağlayan müşterilerin bireysel Bankomat Kartlarına yüklenecektir. Yüklenen Bankomat Paralar, Bankomat Para alt limitine ulaşıldıktan bir gün sonra ilgili vadesiz hesaba aktarılacaktır.

Yukarıdaki şartları sağlayan kişiler, toplamda 300 TL’lik para iadesi olarak hediye alacaklardır. Söz konusu kampanya 31 Ağustos tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için başvuru yapmak yeterli olacaktır.

Vakıfbank Hesap Sahipleri İçin Son Başvuru Tarihi: 31 Ağustos 23.59

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.