EkonomiGenelTürkiye

Tavan Yapan Hisse: Fiyatı %279 Yükseldi!

**TARKM Emtianın 2 Haftadır Tavanı Delmesiyle İlgili Haber ve Bilgiler**

**TARKM TAVANDAN İŞLEM GÖRMESİNE DEVAM EDİYOR**

TARKM, halka arz edildiği tarihten itibaren 2 haftadır tavan olarak işlem görüyor. Şirket payları 107,50 TL fiyatla işlem görmeye başladı ve 12 Eylül tarihinden bu yana %279 oranında bir artış yaşadığı belirtildi. Şu an ise 407,50 TL fiyatla işlem görüyor.

**TARKM TAVANDA BEKLEYEN LOT SAYISI**

TARKM hisse senedi alan yatırımcılar, tavanda bekleyen lot sayısını merak ediyor. İkinci haftadaki işlem gününde TARKM hisse senedinin tavanda işlem gören lot sayısının 71 bin 163 lot olduğu aktarıldı.

**HER YATIRIMCIYA SADECE 2 LOT**

Geçtiğimiz dönemlerde halka arzların artmasıyla birlikte yatırımcılar halka arzlara daha fazla ilgi göstermeye başladı. TARKM hisse senedi için sadece 107,50 TL fiyatla talep toplanırken, katılımcı sayısına göre her yatırımcıya 2 lot pay verildi. Peki, TARKM neden bu kadar yükseliyor?

**ORTAYA ÇIKAN ARTIŞ ORANI: 3 KAT**

TARKM hisse senedi, halka arz edildiği tarihten bu yana yatırımcılarına 3 kat kazanç sağladığı ortaya çıktı. Yatırımcılara 2 lot verilen TARKM hisse senedinin bu yükselişi herkesi şaşırttı. Son haberlere göre, 18 Eylül tarihinde açığa satış yasağı getirildi, ardından 21 Eylül’de brüt takas tedbiri ve daha sonra da 26 Eylül tarihinde emir paketi tedbiri uygulaması geldi.

**Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir**

Bu haber, Usakgundem.com tarafından sektörel rakamlara dayanılarak kaleme alınmıştır. Yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Tavan Yapan Hisse: Fiyatı %279 Yükseldi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.