EkonomiGenelTürkiye

“Sayıştay Başkanlığı 7 Sözleşmeli Personel Alımı Resmi Gazete İlanı”

Sayıştay Başkanlığı İş İlanları

Sayıştay Başkanlığı İş İlanları: 7 Personel Alımı

Sayıştay Başkanlığı kendi bünyesinde 7 adet personel alımı yapacaktır. İlan, 2021 veya 2022 yılında KPSS sınavına katılmış olan adaylar için geçerlidir. KPSS sınavına katılmamış olan adaylar da başvurularını yapabilir, ancak taban puan 70 olarak belirlenecektir. İş ilanının detayları hakkında bilgi almak için kamupersonelialim.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları

Müracaat yapabilmeniz için, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği veya elektronik mühendislik bölümlerinden birinden lisans derecesine sahip olmanız gerekmektedir. Yurt dışında kabul edilen üniversitelerden mezun olan adayların başvuruları da değerlendirmeye alınacaktır.

İlan kapsamında, fen edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren kurumların istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olan adaylar da personel alımlarına başvurabilirler.

Yazılım ve yazılım geliştirme, tasarım üzerine bölümlerden mezun olan adaylardan ise en az 3 yıl, en fazla 5 yıl mesleki tecrübe istenmektedir.

Ayrıca, başvuruda bulunan adayların en az 2 programlama dilini bilmesi ve bilgisayar, çevre birimleri, donanımı, ağ yönetimi ve güvenliği hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir.

Bu alımlar için erkek adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması şartı aranmaktadır.

İşe kabul edilen adaylar, arşiv ve güvenlik soruşturması sürecinde olumlu sonuç almalıdır. Bu süreçte negatif sonuç alan adayların iş sözleşmeleri sonlandırılacaktır.

Personel Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Sayıştay Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular 14 Ağustos 2023 tarihinde başlamıştır. Son başvuru tarihi ise 29 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı şahsen Başkanlık adresine veya son başvuru tarihine kadar posta yoluyla gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.