EkonomiGenelTürkiye

Garanti BBVA’dan müjdeli haber: Elektrik faturasında 400 TL geri ödeme!

Garanti BBVA Elektrik Faturası Ödemelerinde 400 TL İade Kampanyası

Garanti BBVA, son duyurusuna göre banka müşterileri olan kişilere Mobil üzerinden otomatik fatura talimatı ile elektrik faturası ödemelerinde 400 TL’ye kadar iade yapacak. Manuel ödemelerde ise bu miktarın yarısı olan 250 TL iade edilecektir.

Zam üstüne zam yapılan dönemde, dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle birçok ürün ve hizmetin maliyeti arttı. Bu zamlar nedeniyle vatandaşların alım gücü ciddi şekilde azaldı. Bu durumda, vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip etmeye başladı.

Biz Ulak News olarak, vatandaşlar tarafından araştırılan harcadıkça kazan kampanyalarını takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya çalışıyoruz.

Garanti BBVA 400 TL İade Kampanyası

Garanti BBVA internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, elektrik faturası ödemelerinde 400 TL’ye kadar para iadesi yapılacak. Müşteri olan herkese otomatik fatura talimatı ile elektrik faturası ödemelerinde 400 TL’ye kadar iade yapılacaktır.

Manuel ödemelerde ise 250 TL’ye kadar iade yapılacak. Bu kampanyadan yararlanmak için banka müşterisi olmanız gerekmektedir.

Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyip, 10 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında Garanti BBVA’lı olan ve ELEKTRIK promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel banka müşterileri, 11 Eylül 2023 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil üzerinden vadesiz hesap veya kredi kartıyla elektrik ödemesi yaparak kampanyadan faydalanabilirler.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Garanti BBVA tarafından sunulan kampanyaya katılım sağlarken, ELEKTRIK promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil uygulamasındaki Profil ve Ayarlar adımında bulunan “Promosyon Kodu Paylaş/Gir” alanına ilgili kampanyayı seçerek kodun girilmesi gerekmektedir.

Kampanya şartlarını sağlayan tüm banka müşterileri, ilk elektrik faturasını manuel olarak ödeyerek fatura tutarının %50’si olan maksimum 250 TL veya otomatik ödeme talimatı vererek fatura tutarının tamamı olan maksimum 400 TL’yi vadesiz TL hesaplarına veya Garanti BBVA kredi kartlarına iade olarak alabileceklerdir.

Garanti BBVA'dan müjdeli haber: Elektrik faturasında 400 TL geri ödeme!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.