EkonomiGenelTürkiye

Atatürk Üniversitesi İkamet Şartsız Kamu Personel Alımı: Yüksek Maaş Fırsatı

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü Tarafından Kamu Personel Alımı Yapılıyor

Üniversite İş İlanları

Erzurum iş ilanları kategorisinde, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Sosyal Tesis İktisadi ve İşletme Kurumu bünyesinde bir birim sorumlusu kadrosunda kamu personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu alımlar KPSS şartı olmadan yapılacak ve başvurular başlamış durumda. Başvurular için gerekli olan şartları kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak sizlere sunuyoruz.

Üniversite Personeli Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Yapılacak olan alımlar için, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip adaylardan alanında deneyimli olmaları istenmektedir.

Bölüm şartı aranmaksızın önlisans veya lisans mezunlarından alımlar gerçekleştirilecektir.

Alım yapılacak adaylar arasında kamu haklarından mahrum bırakılmamış olan ve kurum tarafından yapılacak olan arşiv veya güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alan adaylar tercih edilecektir.

Erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş, muaf olmuş veya tecil durumunda olması gerekmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanıyor olmanız tercih sebebidir.

Kamu Personeli Alımı İlanına Nasıl ve Ne Zaman Başvurulacak?

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilana başvurular 28 Ağustos 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştır. Son başvuru tarihi ise 30 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı şahsen yapabilmek için Atatürk Üniversitesi Konukevi adresine gitmeniz gerekmektedir.

İş süresi henüz resmi olarak açıklanmamış olup, geçici kadroda istihdam sağlanacaktır. Günlük 7,5 saat çalışma süresi vardiyalı olarak belirlenmiştir.

Atatürk Üniversitesi İkamet Şartsız Kamu Personel Alımı: Yüksek Maaş Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.