EkonomiGenelTürkiye

Peugeot Yeni 2008 Türkiye’deki Fiyatlarını Açıkladı!

Yenilenmiş Peugeot 2008, Türkiye Pazarında Yeniden Satışa Sunuluyor

Yenilenen Tasarım ve Motor Seçenekleri

Peugeot, Türkiye pazarında sürekli olarak yenilikler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Peugeot 2008 modelini fiyat listesinden kaldıran firma, bu modeli yenileme kararı aldığını açıklamıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda Yeni 2008 modeli tekrar Türkiye’de satışa sunuluyor. Yeni 2008, Türkiye pazarında 3 farklı motor seçeneğiyle sunulacak: benzinli, dizel ve elektrikli. Eylül ayından itibaren teslim edilmeye başlanacak olan araçların fiyat listesi de açıklandı.

Fiyat Listesi ve Motor Seçenekleri

Peugeot Yeni 2008’in en düşük fiyatı 1.444.500 TL olarak belirlendi. Bu versiyonda benzinli motor seçeneği bulunuyor. Aynı zamanda Peugeot Yeni 2008 Allure 1.5 BlueHDi 130 HP EAT8 versiyonu da 1.550.500 TL fiyatla satışa sunulacak. Bu versiyon, dizel motor seçeneğiyle gelmesi nedeniyle önemli bir satış potansiyeline sahip olması bekleniyor. Elektrikli versiyon ise 1.580.000 TL fiyatla piyasaya sürülecek. Belirtilen fiyatlar, ek donanımların talep edilmesi durumunda artış gösterebilir.

B-SUV Segmentinde Rekabet

Yenilenen Peugeot 2008, B-SUV sınıfında büyük bir rekabete girecek. Firma, bu rekabet için uzun bir süredir hazırlık yapıyor ve B-SUV segmentinde liderlik hedefliyor. Araçların Türkiye pazarında nasıl bir değer kazanacağı merak konusu.

Faizsiz Kredi Desteği

Peugeot, Yenilenen 2008 modeli için özel bir kampanya da hazırladı. Bu kampanya kapsamında faizsiz kredi desteği sunulacak. Detaylar ve duyuru ilerleyen günlerde yapılacak.

Peugeot Yeni 2008 Türkiye'deki Fiyatlarını Açıkladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.