EkonomiGenelTürkiye

İŞ BANKASI 15.11 İtibariyle 70 Bin Lira Ödeme Yapacak!

Emeklilere Özel 70.000 TL Kredi İmkanı!

İş Bankası, emekli vatandaşlara maddi ihtiyaçlarını karşılamaları için 70.000 TL’ye kadar kredi desteği sunmaktadır. Emekli maaşını İş Bankası’ndan alıyor veya taşımak istiyorsanız, İş Bankası şubelerine giderek başvuruda bulunabilir ve ödemelerinizi alabilirsiniz. İş Bankası, uygun şartları karşılamanız halinde size 36 ay vadeli kredi imkanı sunacak. Ayrıca, emeklilere özel olarak sunulan borç kapatma kredisi ile diğer bankalara olan borçlarınızı ödemenizde yardımcı olacaktır.

QNB Finansbank’tan Emeklilere Özel 70.000 TL Kredi Teminatı!

QNB Finansbank, emeklilere özel olarak 70.000 TL kredi imkanı sunan bankalardan biridir. Emekli maaşınızı QNB Finansbank’a taşıdığınızda, 70.000 TL’lik krediden yararlanabilirsiniz. Uygun şartları sağlayan vatandaşlara düşük faiz oranları ile kredi sunulmaktadır. QNB Finansbank, aynı zamanda taşıt kredisi ve konut kredisi gibi farklı ihtiyaç kredileri de sunmaktadır.

Akbank ile Emeklilere Özel 70.000 TL Kredi Kampanyası!

Akbank, emekli vatandaşlara özel olarak 70.000 TL kredi desteği sunan bankalardan biridir. Emekli maaşınızı Akbank’tan alıyor veya taşımak istiyorsanız bu krediden yararlanabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, kredinizi aynı gün içinde kullanabilirsiniz. Krediye başvurmak için uygun bir kredi notuna sahip olmanız ve 70 yaşını geçmemeniz gerekmektedir. Akbank, 36 ay vadeli kredi imkanı sunarken, internet bankacılığı aracılığıyla hızlı şekilde 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaçlarınız için kredi başvurusunda bulunma imkanı da sağlamaktadır.

İŞ BANKASI 15.11 İtibariyle 70 Bin Lira Ödeme Yapacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.