EkonomiGenelTürkiye

TOKİ’den ev almayanlara müjde! 3+1 orta gelir grubu konut projesi, Eylül’de 4.645 TL taksitle!

TOKİ’den Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Eylül Müjdesi! 3+1 Orta Gelir Grubu Konut Projesi 4.645 TL Taksitle

Türkiye Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni bir konut projesi duyurusu yaparak ev sahibi olmak isteyenlere müjde verdi. Dar ve orta gelirli ailelerin konut fiyatlarının yükselmesi nedeniyle ev sahibi olma hayalleri TOKİ duyurularını takip etmeye başlamıştı. Bu duyurular arasında yeni bir projenin duyurusu da yapıldı. 4 Eylül tarihinde başvuruların başlayacağı projede 3+1 daireler için yeni başvurular alınacak. Ev sahibi olmak isteyenler, kiradan bile daha uygun taksitlerle ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar.

TOKİ Orta Gelir Grubu Konut Projesi Başvuru Tarihi ve Detayları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum İli Aşkale Kandilli bölgesinde 96 adet konut projesi başlatacak. İlgili projede bulunan 10 adet konut, Eylül ayında satışa sunulacak. TOKİ tarafından yapılan duyuruda 3+1 dairelere yer verilen projenin başvurularının 4 Eylül 2023 tarihinde açılacağı belirtildi.

Başvurular için 2.000 TL başvuru bedeli talep edilecek. Başvuruların fazla olması durumunda kura çekimi yapılacak ve hak sahipleri 14 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek kura çekilişiyle belirlenecek.

TOKİ orta gelir grubu konut projesinde en düşük konut fiyatı 972.962 TL, en düşük peşinat tutarı 243.240 TL ve en düşük aylık taksit tutarı 4.054 TL olarak açıklandı.

Proje Başvurusu İçin Gereken Şartlar

Proje başvurusu yapacak kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve 18 yaşını doldurmuş olması şartı aranıyor. Aynı hane halkı içerisinde sadece bir başvuru yapılabilecek; birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacak. Başvuru sahipleri arasında kura çekimi yapılacak ve hak sahipleri belirlenecektir.

TOKİ'den ev almayanlara müjde! 3+1 orta gelir grubu konut projesi, Eylül'de 4.645 TL taksitle!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.