EkonomiGenelTürkiye

Toyota Corolla fiyat listesi herkesi şaşırtıyor!

Ağustos Ayında Zamla Beraber Toyota Corolla Fiyatları Yükseldi

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına Ağustos ayının ilk zamları eklendi. Herhangi bir kur artışı veya ÖTV zammı olması halinde fiyatlar ay sonuna kadar yine değişebilecek. Toyota firması da yeni fiyat listesini açıkladı. Ağustos ayının zamlarının uygulandığı fiyat listesi oldukça dikkat çekti. En ucuz Toyota Corolla’nın fiyatı sıfır arabaların fiyatlarının nereye vardığını gösteriyor.

En Çok Tercih Edilen Model: Toyota Corolla
Sıfır kilometre otomobil piyasasında Toyota Corolla’nın bir ağırlığı bulunuyor. Firmanın en çok satışını yaptığı model olan Corolla sadece Türkiye’de değil tüm dünyada beğeni topladı. 2022 yılında dünyada en çok satılan araç olan Toyota Corolla oldukça gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni kasası ile sağlamlığı daha da artan Toyota Corolla güvenlik önlemleri ile en ideal modellerden birisi haline geldi.

Fiyatlar Epey Yükseldi!
Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına gelen ardı ardı zamlar orta seviyedeki otomobillerin fiyatlarında daha şiddetli bir sonuç bıraktı. Bu kapsamda Toyota Corolla fiyatları da uçtu. En ucuz Toyota Corolla alınmak istendiğinde 1.133.550 TL’nin gözden çıkarılması gerekiyor. Bu fiyat donanım seviyesi arttıkça yükseliyor. En pahalı Toyota Corolla ise 1.580.000 TL’ye satılıyor. 2022 yılı sona ermeden bu rakamın 2 Milyon TL’yi aşması bekleniyor.

Ağustos Zamlı Fiyat Listesi
Toyota Corolla için Ağustos zamlı fiyat listesi şöyle açıklandı:

– Toyota Corolla 1.5 Vision: 1.133.550 TL
– Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S: 1.182.800 TL
– Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S: 1.299.000 TL
– Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S: 1.378.550 TL
– Toyota Corolla 1.5 Flame X-Pack Multidrive S: 1.461.900 TL
– Toyota Corolla 1.5 Passion X-Pack Multidrive S: 1.580.000 TL

Yazının sonunda, Türkiye’deki sıfır kilometre otomobillerin zamlarının Ağustos ayında yükseldiği ve bu zamın Toyota Corolla fiyatlarını da etkilediği belirtilir. En çok tercih edilen otomobil modeli olan Toyota Corolla’nın, sunduğu gelişmiş özellikler ve sağlamlığıyla dikkat çektiği vurgulanır. Fiyatların artmasıyla en ucuz modelden en pahalı modele doğru fiyatların yükseldiği ifade edilir. Son olarak, Ağustos ayında Toyota Corolla için açıklanan zam oranları ve yeni fiyat listesine yer verilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.