EkonomiGenelTürkiye

“Hediye olarak Ziraat Bankası’ndan 300 TL alışveriş imkanı! Fırsatı kaçırmamak için son gün 6 Eylül!”

**Ziraat Bankası Metro Marketlerde Alışveriş Yapanlara 300 TL Bankkart Lira Hediye Ediyor**

KAMPANYANIN DETAYLARI

Ziraat Bankası, internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanya ile Metro Marketler’de yapılan alışverişlere özel bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine 300 TL Bankkart Lira hediye edilecek. Peki, bu kampanyanın detayları nelerdir?

Kampanya, yalnızca Bankkart’a özel olarak Metro Marketlerde geçerlidir. Kampanyaya katılmak için tek seferde yapılacak ilk 1500 TL ve üzeri alışverişlerde 150 TL Bankkart Lira, ikinci 1500 TL ve üzeri alışverişlerde ise 150 TL Bankkart Lira olmak üzere toplamda 300 TL Bankkart Lira kazanılacaktır.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanya 3 Ağustos – 6 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerlidir ve katılım için farklı kanallar kullanılabilir. Bankkart Mobil, www.bankkart.com.tr ve SMS kanallarından birini seçerek kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanyaya SMS ile katılmak için METRO yazıp 4757’ye SMS göndermeniz gerekmektedir.

Ayrıca, SMS ile kampanyaya katılan kart sahiplerinin Ziraat Bankası sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasından SMS göndermeleri gerekmektedir. Kampanyadan yararlanmak için farklı günlerde alışveriş yapılmalıdır. Aynı gün içerisinde yapılan ilk 1500 TL ve üzeri alışveriş kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteri bazındadır ve kampanya dönemi boyunca en fazla 300 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Kazanılan Bankkart Liralar, 15 Eylül 2023 tarihinde yüklenecek ve 31 Ekim 2023 tarihine kadar sadece Metro Marketlerde kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 1 Kasım 2023 tarihinde geri alınacaktır, bu nedenle kullanım için belirtilen tarihe kadar kullanılması gerekmektedir.

Ziraat Bankası’nın Metro Marketlerde geçerli olan bu kampanyası, Bankkart sahiplerine ekstra avantajlar sağlamaktadır. Siz de kampanya süresi içerisinde alışverişlerinizi Metro Marketlerden yaparak 300 TL Bankkart Lira kazanma fırsatını kaçırmayın. Kampanya ayrıntıları için www.ziraatbank.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.