EkonomiGenelTürkiye

Kasım Ayında İki Belediye Daimi İşçi Alımı Yapacak

İşçi Alımı İş İlanları

İş arayanlar için önemli bir fırsat! Kurucaşile ve Delice Belediye Başkanlığı, bünyelerinde istihdam etmek üzere 9 memur alımı yapacaklarını duyurdu. Bu alımlar, 8 destek personeli kadrosunda yardımcı hizmetler personeli ve 1 oksijen ve elektrik kaynakçısı pozisyonu için gerçekleştirilecektir. Deneyim şartı olmadan yapılacak olan bu ilan, ilköğretim mezunlarından başlamak kaydıyla diğer kademelerdeki kişilerin de başvurularını kabul edecektir. İstenilen detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Belediye Memur Alımı Başvuru Kriterleri

00007893216 İŞKUR iş ilan numarası ile; Delice Belediye Başkanlığı, 1 oksijen ve elektrik kaynakçısı alımı: Bu alım ilanı için Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan her aday başvurabilir. Alımda cinsiyet ayrımı yapılmayacaktır.

Özellikle tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde kaynakçılık belgesine sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca, kamu haklarından mahrum bırakılmamış kadın ve erkek adaylar da alımlarda değerlendirilecektir.

00007893440 İŞKUR iş ilan numarası ile; Kurucaşile Belediye Başkanlığı, 8 destek personeli alımı: Bu alımlara, ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu olanlar başvuru yapabilir. Başvuruların kabul edilebilmesi için 46 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir.

Bu alımlar için arşiv ve güvenlik soruşturması yapılacak ve olumlu sonuçlanan adaylar alınacaktır. İki ilanda da erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Belediye Personeli Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Bu ilanlar için başvurular 30 Ekim 2023 tarihine kadar kabul edilecektir. Son başvuru tarihi ise 3 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir.

Adaylar başvurularını İŞKUR e-şube üzerinden elektronik olarak veya ALO-170 hattını arayarak yapabilirler. Ayrıca, bulundukları şehirdeki hizmet noktalarına da bizzat başvuruda bulunabilirler. Verilen tarihler arasında yapılmayan başvurular, kurum tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kasım Ayında İki Belediye Daimi İşçi Alımı Yapacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.