EkonomiGenelTürkiye

T.C Kimlik Numaranızla Kontrol Ederek 2.500 TL’lik Ödemeyi Alın!

**Ziraat Bankası Tatil Kampanyası ile Rüya Gibi Bir Tatil İmkanı**
Başvuru İşlemi Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası, son tatil kampanyası adı altında müşterilerine büyük bir avantaj sunuyor. Bu kampanya sayesinde Tatilbudur üzerinden yapacağınız alışverişlerde bankkart veya banka kartı kullanan kişilere tamı tamına 2.500 TL’lik bankkart lira hediye edilecek. Harcamalarınıza göre farklı fırsatlara sahip olabileceğiniz bu kampanya ile rüya gibi bir tatil yaşama şansı elde edebilirsiniz.

Başvuruları kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz

Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu bu avantajlı kampanyaya başvuruda bulunmak ise oldukça basit bir uygulama içermektedir. Başvurularınızı Ziraat Bankası’nın mobil uygulaması veya internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca başvurularınızı SMS göndererek de yapabilirsiniz. Sadece “TATİLBUDUR” yazarak 4757’ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Ancak unutmayın ki bu kampanyaya katılmak istiyorsanız, kampanyadan yararlanmanız için asıl karta sahip olmanız gerekmektedir. Bu kampanya müşteri bazlı bir kampanyadır ve hediye bankkartları kazanabilmeniz için POS cihazından yapılan işlemler önem arz etmektedir. Her Ziraat Bankası müşterisi maksimum 2.500 TL banka kart liradan yararlanabilir. Yalnızca uçak bileti alımları bu kampanya kapsamında yer almamaktadır.

Ziraat Bankası ile rüya gibi bir tatil deneyimi

Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu bu kampanya ile birlikte muhteşem bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Tatilbudur platformunda yapacağınız harcamalara göre 1.000 TL, 1.750 TL veya 2.500 TL bankkart lira kazanma fırsatına sahip olabilirsiniz. Bu fırsatlar sayesinde tercih ettiğiniz tatil bölgesinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Siz de bu avantajlı tatil fırsatını kaçırmamak için bireysel kartınızı kullanabilir ve gönül rahatlığıyla harcamalar yapabilirsiniz. Ziraat Bankası’nın sunduğu kampanya ile birlikte unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak için hemen başvurunuzu gerçekleştirin.

T.C Kimlik Numaranızla Kontrol Ederek 2.500 TL'lik Ödemeyi Alın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.