EkonomiGenelTürkiye

Çağla Şıkel’den acı haber: FOX TV programına çıkamadı. Sevenler gözyaşlarına boğuldu!

Çağla Şıkel, Gıda Zehirlenmesi Nedeniyle Hastanede Tedavi Görüyor

Çağla Şıkel, son zamanlarda yaptığı paylaşımların yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Bir süredir sunduğu Çağla Şıkel ile Yeni Bir programına çıkamayan ünlü isim, takipçilerinin merakını gidermek için açıklama yaptı. Şıkel, gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü duyurdu.

“Cumartesi Gününden Beri Tedavi Altındayım”

Sevilen gündüz kuşağı programı sunucusu Çağla Şıkel, gelen mesajlardan sonra Instagram hesabından hastane odasında çektiği bir fotoğrafı paylaştı. Şıkel, “Yayın olmadığı için çok soran oluyor. Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. CRP henüz tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere ve geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim. Hepinize sarılıyorum” dedi.

“İyi Beslenemediğim İçin Takviye Yapıldı”

Sonrasında kendi fotoğrafını yayınlayan Şıkel, “Şimdi hastaneden geldim. Uyumaktan su içmediğim ve iyi beslenemediğim için takviye yapıldı. Tahliller sonrası bir miktar yine yüksek olan CRP’yi düşürmek için 2’li bir antibiyotik kullanmaya başladık. Ben yarın daha iyi uyanacağıma inanıyorum. Merak edenlere ve sevenlere sözüm var” ifadelerini kullandı.

Bu sözleriyle Çağla Şıkel, takipçilerini bilgilendirirken aynı zamanda kendisine destek olanlara teşekkür etmiş oldu. Gıda zehirlenmesinden dolayı yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Şıkel’in programı bir süre daha devam etmeyecek gibi görünüyor. Şıkel’in sağlığına kavuşması ve en kısa sürede ekranlara geri dönmesi dileğiyle…

Çağla Şıkel'den acı haber: FOX TV programına çıkamadı. Sevenler gözyaşlarına boğuldu!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.